Mercedes ar putea parasi F1 in urmatorii 10 ani

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.04.2009
Norbert Haug a dezvaluit ca Mercedes este nemultumita de scandalul in care a fost implicata McLaren in acest sezon si admite ca germanii s-ar putea retrage din Formula 1 in urmatorul deceniu.

Mercedes detina in prezent 40% din actiunile echipei McLaren si furnizeaza motoare pentru alte doua echipe, Force India si Brawn GP.

Climatul actual din Formula 1 nu este insa cel mai potrivit, atat din punct de vedere financiar, cat si ca urmare a scandalului in care a fost implicat Lewis Hamilton in Marele Premiu al Australiei de saptamana trecuta.

"Este o perioada dificila pentru noi toti, pentru intreaga industrie", a declarat Haug pentru GPWeek. "Victoriile ar fi mai bune decat sa avem astfel de discutii, dar vreau sa remarc ca avem o influenta pozitiva. Dar cu siguranta suntem nemultumiti de situatia actuala, asa cum se prezinta ea acum. Cred ca echipa noastra incearca sa fie cat mai deschisa si accesibila. Sigur, asta nu este un lucru pozitiv, dar exista multe lucruri bune pentrubanii pe care ii investim".

Cu toate acestea, Haug a admis ca prezenta constructorului german in Formula 1 nu este garantata in urmatorii ani. "Daca ma intrebati pe mine daca vom fi aici si in urmatorii 10 an, atunci nu va pot da un raspuns despre cum se va dezvolta lumea, industria auto sau economia.

Sper sa se schimbe, nu este usor pentru nimeni".

Via | Setanta Sports

Taguri: Haug, McLaren

Comentarii (3)

  • McLaren- Mercedes
    Pe vremea lui Airton Sena echipa McLaren a fost o echipa respectata si a fost asa pana la aparitia lui Hamilton. Acum echipa (consider ca si Mercedes are partea sa de vina) plateste tribut sustinerii neconditionate si s-a dovedit fara rost, a unui pilot, poate talentat in fondul sau dar, insuficient format ca om si pilot. Repet cu o politica normala in 2007, ar fi castigat ambele titluri fara probleme. Politica de sustinere neconditionata a lui Hamilton a dus la implicarea echipei in diverse situatii neplacute, culminand cu cea de acum. Mi se pare ca si Kovalainen greseste suspect de mult. Inainte de venirea la McLaren era un pilot care promitea foarte mult.
    0 0
  • da?
    dute ma,serios?
    0 0
  • BrawnGP Mercedes
    Haug uita, oare, ca echipa din frunte are motoare Mercedes?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru