Mercedes GP nu aspira la titlul mondial in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 02.01.2010
Mercedes GP isi propune sa ocupe unul dintre primele trei locuri in clasamentul constructorilor in 2010, in ciuda revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1.

Brawn GP a dominat cu autoritate prima jumatate a sezonului precedent si a cucerit fara emotii cele doua titluri mondiale.

Ulterior, echipa a fost achizitionata recent de constructorul german Mercedes, care are ambitii majore in noul sezon. In plus, germanii vor miza anul viitor si pe revenirea lui Michael Schumacher, astfel ca fanii echipei de la Brackley spera intr-un nou titlu mondial.

Cu toate acestea, Nick Fry, CEO-ul Mercedes GP, ramane rezervat in declaratii si spune ca echipa isi propune sa termine pe podium in clasamentul constuctorilor. Britanicul crede ca Ferrari, McLaren si Red Bull vor reprezenta in acest sens principalele rivale in lupta pentru victorii.

"Cred ca pentru 2010 trebuie sa ne asteptam la o clasare in primii trei in clasamentul constructorilor si, in plus, avem nevoie de victorii. Este foarte dificil sa mergem mai departe in afirmatii, pentru ca in acest moment nu stim ce vor face competitorii. Cred ca Ferrari vor fi foarte puternici, la fel ca si McLaren, poate si Red Bull prin Sebastian Vettel.

Pana nu vedem cum au dezvoltat ei monoposturile nu putem sti exact unde suntem, dar daca nu terminam in primii trei vom fi extrem de dezamagiti", a explicat Fry in cadrul unui interviu acordat site-ului GPUpdate.

Sezonul 2010 al Formulei 1 va incepe pe 14 martie cu Marele Premiu al statului Bahrain.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • ...
    daca stam un pic sa ne gandim...fosta brawn si cu red bull ar trebuii sa fie un pic pe la mijlocul clasamentului...deoarece ele s-au luptat pentru titlu pana in penultima cursa...si nu au dat prea mare atentie anului 2010...la fel k ferrari si mclaren acum 2 ani...nici mclaren nu cred ca sta bine..ei au tot continuat dezvoltarea monopostului pana in ultmele curse...si pot zice ca au cam neglijat anul 2010...oricum...sa speram ca ierarhiile se vor restabili incepand cu anul acesta. LA MULTI ANI tuturor
    0 0
  • ierarhii ?
    Daca anul acesta Ferrari va fi singur in fata, asa cum vrea scuderia nu cred ca este o restabilire dorita a ierarhiilor. Este mult mai interesant cand se asteapta pana in ultima etapa pentru a se vedea cin ce loc prinde. Cum ar fi un campionat in care sa fie in lupta pentru tirlu ALONSO, hAMILTON, VTTEL, SCHUMMI, MASSA si chiar BUTTON pana in ultimele curse.?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru