Mercedes, încrezătoare că va reveni la forma obişnuită în Singapore

de Daniel Popescu
Marti, 10.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff şi-a exprimat încrederea că Mercedes va trece peste evoluţiile modeste din ultimele două curse şi că va obţine un rezultat bun în Singapore.

Esential 3 victorii a obtinut Mercedes in acest sezon
8 este numarul pole position-urilor realizate de Mercedes in primele 12 Mari Prremii ale sezonului
Mercedes a impresionat în prima jumătate a sezonului prin cele trei victorii obţinute cu care urcase până pe locul doi în clasamentul constructorilor, însă germanii nu au reuşit să repete performanţele în ultimele două curse de la Spa-Francorchamps şi Monza.

Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, este însă încrezător în şansele echipei de a reveni la forma obişnuită începând cu Marele Premiu al statului Singapore, întrucât Lewis Hamilton a câştigat la Hungaroring pe un circuit asemănător.

"În ultimele două curse aş spune că şi cei de la Ferrari au fost în faţa noastră. Motivul este că nu am făcut lucrurile corect încă de vineri. Când am vorbit despre Spa şi Monza ştiam că avem un monopost eficient şi ne aşteptam la rezultate solide.

Dar undeva pe drum am greşit, aşa că acum trebuie să revenim şi să îmbunătăţim. Singapore este comparabil cu Hungaroring, aşa că ar trebui să ne simţim confortabil acolo", a declarat austriacul citat de publicaţia SportingLife.

Totuşi, privind sezonul 2013 în ansamblu, Wolff admite că este mulţumit de parcursul echipei, mai ales că nimeni nu se aştepta ca germanii să obţină victorii în acest an.

"După atât de multe pole position-uri şi podiumuri şi cu trei victorii, este în continuare o îmbunătăţire fantastică comparativ cu anul trecut. Nu te poţi aştepta să fim acolo sus tot timpul. Ştim cu ce am greşit în ultimele două weekenduri şi totul depinde de îmbunătăţiri. În ansamblu sunt foarte mulţumit, chiar dacă ultimele duminici ne-au durut. Avem ceva componente noi pentru Singapore şi Coreea de Sud, aşa că vom continua să forţăm şi vom încerca să ne descurcăm mai bine", a adăugat el.

Via SportingLife

Comentarii (7)

  • toto wolf
    hai ma toto wolf ca nu scrie pe tine adrian newey si nici nu beneficiezi de un motor ferrari sa fii optimist. Ai lasat McLaren-ul la greu si tu si Hamilton!
    14 6
  • Cand i-a lasat la greu pe Mclaren? Anul trecut cand aveau a doua masina si castigau destule curse?
    3 5
  • SchumyTW
    Massa a plecat de la Ferrari:
    http://instagram.com/p/eFyM4QHLf1/
    2 3
  • din pacate
    massa s-a saturat si paraseste ferrari, sper sa isi gaseasca echipa buna si sa il bata rau pe acest alonso. anuntul il gasiti pe site-ul oficial f1.
    Felipe Massa has revealed that he is leaving Ferrari at the end of the 2013 season.
    6 3
  • http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/24042352
    Kimi revine la Ferrari cu un contract 1 plus 1 (2014 - 2015)
    :) Forza Rosa !!!
    3 1
  • din pacate
    ce ma bucur pentru alonso
    2 2
  • Fan F1
    Din pacate, Massa a fost trimis pe linia moarta, nu are ce echipa sa-si gaseasca in Formula 1 pentru ca dupa accident, si-a pierdut forma total. Nu are cum sa-l bata pe Alonso, asa cum nu are cum sa bata cam pe nimeni, dar totusi pana in 2009, anul acelui fatidic accident since a facut o treaba foarte buna. Dupa acel fatidic accident, forma lui Massa s-a perdut si nici dupa 4 ani nu a mai revenit, din pacate. Ferrari cred s-a revansat cat a putut fata de el, sa fim seriosi, i-au dat 4 ani de sanse, si degeaba. Dar probabil o sa fie trimis in GT sau Le Mans alaturi de Kobayashi. Oricum toti fanii Ferrari ii vor multumi lui Massa pentru ce a facut pentru Ferrari, chiar daca in ultimii ani... nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

    Cat despre frustrarea altora, din pacate, este multa si nu se sterge cu carpa.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru