Mercedes introduce noi update-uri pentru monopost în Malaysia

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit că va introduce câteva update-uri în cursa din Malaysia cu scopul de a remedia unele probleme pe care le-a întâmpinat în Australia.

Mercedes a dominat autoritar Marele Premiu al Australiei prin Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, însă echipa germană continuă să îmbunătăţească monopostul.

Directorul tehnic executiv Paddy Lowe a dezvăluit că inginerii au pregătit deja câteva update-uri pentru Marele Premiu al Malaysiei, cu scopul de a remedia unele deficiente minore ale monopostului.

"Am putea vedea unele ajustări în diferenţa de performanţă dintre echipe din cauza naturii foarte diferite a circuitului comparativ cu Melbourne. Aducem câteva mici update-uri pentru monoposturi pentru a remedia câteva puncte care nu au fost foarte bune până acum", a declarat el.

Opinia celor de la Mercedes conform căreia diferenţele dintre echipe s-ar putea micşora este similară cu cea formulată de oficialii Scuderiei Ferrari.

Via F1i 

Comentarii (5)

  • Da , mai pune 2-3 zecimi , un fleac , ii face pe rbr sa-si roada unghiile de tot
    16 1
  • F1 Vision
    A inceput sezonul, baietii de la McLaren nu stau degeaba. Sper doar ca... si baietii de la Ferrari & Williams fac la fel :P
    11 7
  • F1 Vision
    @Erata: lol am scris McLaren, scuze, ma refeream la Mercedes :P
    3 0
  • Eu cred ca update-urile astea nu sunt numai de fiabilitate...

    Offtopic:
    O corectare pentru cei care administreaza site-ul...
    Observ de aproximativ 2 ani de zile (de cand am inceput sa frecventez site-ul) ca aceasta tara este scrisa Malaysia. Conform limbii romane, tara se scrie Malaezia.

    Malaysia este scris in engleza, dar in acelasi timp si Coreea este scrisa Korea in engleza.
    5 1
  • Serios? Asta ii stire? Probabil daca vizionezi F1 de anula sta poti numi afirmatia asta o stire.
    Anul trecut Mercedes la fiecare cursa a folosit o diferita configuratie pentru engine cover, geometria suspensiei spate si lista continua.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru