Mercedes îşi propune să câştige curse în sezonul 2013

de Daniel Popescu
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că obiectivul echipei Mercedes pentru anul viitor este să obţină victorii, în ciuda pesimismului arătat anterior de Lewis Hamilton.

Mercedes a obţinut în sezonul recent încheiat prima victorie de la revenirea în Formula 1, în urma performanţei lui Nico Rosberg de la Shanghai, însă echipa nu a reuşit ulterior să se ridice la nivelul aşteptărilor şi a încheiat doar pe locul cinci în clasamentul constructorilor.

Lewis Hamilton a acceptat provocarea de a concura pentru germani în următorii trei ani după cei şase ani petrecuţi la McLaren, însă anticipează că nu va lupta pentru victorii decât în 2014, atunci când regulamentul tehnic va suferi modificări dramatice. Şeful Ross Brawn este însă încrezător că va reuşi să-i ofere pilotului britanic un monopost cu care să poate trece primul linia de sosire.

Urmareste Automarket
"Muncim din greu pentru a le oferi lui Hamilton şi Rosberg oportunitatea de a câştiga şi de a obţine pole position-uri.
Aceasta este ambiţia noastră, obiectivul nostru. Evident, este critic să îmbunătăţim. Vom încerca, chiar dacă anul viitor nu ne vom atinge toate obiectivele. Niciodată nu poţi să ştii ce vor face ceilalţi."

"Dar îmi place să cred că anul viitor putem face o parte din aceste lucruri şi cred că Hamilton a fost doar prudent. Sunt sigur că în adâncul sufletului vrea să câştige şi să obţină pole position-uri, dar înţelege călătoria pe care trebuie să o parcurgem", a declarat britanicul citat de publicaţia Autosport.

Unul dintre motivele pentru care Brawn este optimist este tocmai aportul pe care Hamilton îl va aduce în cadrul echipei.

"Suntem foarte entuziasmaţi de perspectiva de a lucra cu Hamilton. Va fi foarte interesant şi sunt sigur că va fi ceva diferit de Michael Schumacher. Echipa este încântată că suntem capabili să avem un pilot de un asemenea calibru. Pe măsură ce avem un monopost mai puternic, piloţii vor deveni şi mai importanţi pentru noi", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (15)

  • Sa dea Domnul sa terminati pe 7 la anu'
    17 17
  • fatarnic
    "Suntem foarte entuziasmaţi de perspectiva de a lucra cu Hamilton. Va fi foarte interesant şi sunt sigur că va fi ceva diferit de Michael Schumacher." ar insemna ca Hamilton face "abra-cadabra", ori ca Schumacher e de rahat si nu poate face fata cu extraordinara ta "racheta".... foarte frumos mister Brawn. S-a inteles clar din acest context pe ce da vina si in niciun caz pe caruta lui. Ar trebui si Schumacher sa mai lase din milosteniile lui si sa-i mai aduca aminte ce masina ia fost pusa la dispozitie si la cite kkturi ii facea din cind in cind.
    29 3
  • cristi
    pai daca e adevarat ca ross brawn nu l-a vrut de la inceput pe schumacher....s-ar explica multe
    10 4
  • GrosJan
    Fani ai lui shoumaker frustrati. Abia de la anul vor avea Mercedes un pilot adevarat.
    9 23
  • cristi
    grosjan:=)) ma faci sa rad.
    14 2
  • GrosJan
    cristi, sa vezi cum rade ma-ta cand ma vede :X
    0 18
  • Bogdan
    Stiu ca nu este in regula ce spun eu acum, dar ... nu ma pot abtine: m-ar deranja maxim ca la anu', dintr-o, data, masina asta sa mearga cu mult mai bine decat a facut-o in ultimii trei ani.
    13 3
  • cristi
    nu m-ar mira sa mearga,eu chiar speram k la anu ` sa-l vad pe schumi mai sus
    9 3
  • Damian
    Va merge mai bine fara Schumacher care era o piatra de moara pentru echipa lui Brawn.
    2 6
  • Daca cineva putea sa-i ajute sa dezvolte acel monopost era Schumi nu Hamilton ... vor avea rezultate mai slabe ca si acest an ... Rossberg nu-i unul din cei mai buni piloti dar in prima jumatate a campionatului o sa fie peste "marele Hamilton"
    3 4
  • GrosJan
    Ce-o sa va mai roadeti unghiutele cand Hamilton o sa castige curse pentru Mercedes....iar "marele" vostru Shmaker o dadea prin parapeti sau pocnea piloti pe circuit. Mda, in 3 ani a "reusit" un podium...
    2 4
  • Rosberg nu-i unul din cei mai buni piloti dar l-a batut pe Schumacher, mai departe trageti voi concluzia. 7 titluri luate cu japca-sapca lui Todt.
    2 4
  • cristi
    senna de la tn chiar n-am pretentii.da la puncte la luat pe schumi,dar dak urmareai cursele poate intelegeai mai multe( sau poate n-ai inteles nimic).schumacher si daca era inaintea lui rosberg tot asta spuneai asa ca ce spui u =0.si ca sa mori de ciuda -titlurile tot 7 sunt :))
    3 1
  • cristi
    si daca intr-adevar la anul o sa aiba o masina capabila de victorii ham ham,e si meritul lui schumacher.asa k ciocul mic
    2 3
  • @cristi dude, pune mana pe carte ca esti varza la gramatica limbii dupa aia mai vorbim
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru