Mercedes: "Kubica ajută echipa în simulator prin expertiza sa"

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes susţine că Robert Kubica oferă feedback pentru echipă prin utilizarea simulatorului, chiar dacă scopul său principal este să se adapteze din nou la Formula 1.

Mercedes a confirmat recent că Robert Kubica a efectuat câteva teste în simulatorul echipei de la Brackley, ca parte a programului de recuperare şi de adaptare a polonezului după accidentul din urmă cu doi ani.

Chiar dacă scopul principal este ca fostul pilot al echipei Renault să fie cât mai în formă pentru o posibilă revenire în Formula 1, oficialii Mercedes susţin că primesc feedback din partea lui Kubica cu privire la dezvoltarea monopostului.

Urmareste Automarket
"Kubica se concentrează pe raliuri, aceasta este principala lui sarcină.
Dar toată lumea ştie că este foarte talentat şi experimentat. Încercăm să-i oferim timp în simulator şi câştigăm amândoi de pe urma acestui fapt. El se obişnuieşte din nou să piloteze un monopost de Formula 1, iar noi beneficiem de expertiza sa. Ajută echipa, dar se ajuta şi pe el însuşi"
, a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al echipei germane.

Kubica participă în acest an la clasa WRC din Campionatul Mondial de Raliuri şi la câteva etape din Campionatul Europan de Raliuri. Următoarea sa prezenţă în motorsport este chiar la finalul acestei săptămâni, la Turul Corsicii din cadrul ERC.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru