Mercedes nu isi va imbunatati oferta salariala pentru Button

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.11.2009
Mercedes nu este dispusa sa mareasca oferta pe care Brawn GP i-a facut-o anterior lui Jenson Button pentru ca britanicul sa ramana la echipa si in 2010.

Jenson Button si Brawn GP si-au manifestat in mai multe randuri dorinta de a continua colaborarea si in sezonul urmator, insa cele doua parti nu au ajuns la nicio intelegere in ceea ce priveste salariul pilotului.

In timp ce Button solicita minim 8 milioane de lire sterline, Brawn GP i-a oferit numai 4, astfel ca negocierile au intrat in impas. In plus, achizitionarea echipei de catre Mercedes-Benz nu va schimba in niciun fel lucrurile din acest punct de vedere, constructorul german nefiind impresionat de calitatile noului campion mondial.

"Am avut discutii cu Button despre ceea ce consideram ca este un salariu de bun simt. Preluarea echipei de catre Mercedes nu va schimba nimic din acest punct de vedere. Decizia in privinta pilotilor ii revine lui Ross Brawn (n.r. - seful Mercedes GP), cu ajutor din partea mea. Vom continua sa conducem echipa si noi vom decide cine va pilota monopostul", a declarat Nick Fry, CEO-ul Mercedes GP.

Comentariile lui Fry vin in contextul in care publicatia britanica The Guardian a relatat in aceasta dimineata ca Button a ajuns la un acord verbal cu McLaren, urmand sa castige cate 6 milioane de lire sterline anual pe parcursul urmatoarelor 3 sezoane.

Contractul dintre cele doua parti ar urma sa fie semnat in cateva zile.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru