Mercedes nu se aşteaptă la o nouă dominaţie autoritară în 2015

de Daniel Popescu
Joi, 29.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că nu va reuşi să repete dominaţia de anul trecut şi în sezonul 2015, însă anticipează că Red Bull Racing va fi slăbită de plecarea lui Sebastian Vettel la Ferrari.

Recordurile noastre din 2014 vor fi dificil de bătut şi nu este normal să câştigi 16 curse din 19.

Toto Wolff
Director motorsport Mercedes
Mercedes a dominat autoritar sezonul 2014 al Formulei 1, în care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au obţinut împreună 16 victorii în cele 19 curse ale sezonului.

Germanii nu se aşteaptă însă la o repetare a istoriei în sezonul 2015, potrivit directorului de motorsport Toto Wolff, care consideră că ar fi îngâmfat să aibă o astfel de pretenţie.

"Dacă te culci pe lauri, eşti prins repede pe picior greşit. Recordurile noastre din 2014 vor fi dificil de bătut şi nu este normal să câştigi 16 curse din 19. Să vrem să repetăm asta ar însemna să fim îngâmfaţi", a precizat austriacul.

Pe de altă parte, Wolff consideră că Ferrari va beneficia de pe urma semnării contractului cu Sebastian Vettel, în timp ce Red Bull Racing va fi slăbită.

"Mă aştept ca Vettel să aducă un aer proaspăt la Ferrari.

Când semnezi un cvadruplu campion mondial care este pe deplin motivat, nu poţi subestima că asta va duce echipa înainte. Cei de la Red Bull îi vor simţi lipsa. Vettel a câştigat o experienţă incredibilă la Red Bull ca pilot şi, în ciuda criticilor, pentru mine este unul dintre cei mai buni piloţi. Ricciardo a demonstrat că îi poate calca pe urme, iar Daniil Kvyat este un mare talent, dar tot trebuie să le acorzi timp", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Dap. Si despre Richi anul trecut s-a spus ca e un an de acomodare. Si l-a trimis pe "marele" campion Vettel la ... Ferrari.
    Kvyat e talentat. Ce au de pierdut doi piloti tineri si cu talent intr-un monopost bun? Nimic! De castigat? Da, desigur!
    16 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru