Mercedes: "Red Bull va remedia problemele la noul monopost"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff, directorul executiv al Mercedes, este convins că Red Bull Racing va remedia în timp util deficienţele noului monopost pentru sezonul 2014.

Fără niciun dubiu, Red Bull vor rezolva problemele, indiferent dacă acestea sunt la motor sau la şasiu.

Toto Wolff
Director executiv Mercedes
Noul monopost Red Bull Racing a parcurs doar 21 de tururi în prima sesiune de teste de la Jerez, din cauza unor defecţiuni la sistemul ERS al constructorului Renault, dar mai ales ca urmare a supraîncălzirii unor componente.

Numeroasele probleme i-au luat prin surprindere pe rivalii de la Mercedes, care nu se aşteptau ca cvadrupla campioana mondială să fie nevoită să modifice monopostul în perspectiva sesiunii din Bahrain. Totuşi, Toto Wolff, directorul executiv al echipei germane, anticipează că Red Bull se va prezenta în Bahrain cu un monopost competitiv.

"Personal sunt surprins. Problemele din primele două zile erau de aşteptat, dar să termini testul fără să faci practic tururi nu este ceea ce ne aşteptam din partea rcelor de la Red Bull. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, am citit doar comentariile, dar Red Bull este o echipă bună cu o abordare determinată şi au demonstrat în trecut că sunt competitivi.

Fără niciun dubiu, vor rezolva problemele, indiferent dacă acestea sunt la motor sau la şasiu", a precizat austriacul.

Cei de la Red Bull au parcurs puţine tururi până acum, dar sunt sigur că se ocupă să rezolve problemele.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
În schimb, Ferrari nu se declară preocupată de situaţia dificilă prin care trece campioana mondială, iar Fernando Alonso minimalizează parcursul modest al echipei de la Jerez.

"Nu ne concentrăm pe ceea ce fac alţii. Se întâmplă foarte multe lucruri în garajul nostru, aşa că nu ne uitam prea mult în exterior. Cei de la Red Bull au parcurs puţine tururi până acum, dar sunt sigur că se ocupă să rezolve problemele", a explicat dublul campion mondial.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • coca cola
    Treceti pe coca cola :)))
    8 3
  • Ha,ha,ha...
    Eu zic sa nu-i mai f**a grija de RBR,parca vad le da 2-3 secunde pe tur in curse,de vor sta iar sa se scarpine in varful....capului!P.S. personal nu doresc asta,si chiar as vrea sa-l vad pe "marele campion" la treaba cu material de concurs "normal" ! ;)
    9 8
  • cel putin de s-ar chinui si RBR pana la jumatatea campionatului sa-l vad pe Vettel cum e sa stai in pluton si sa n-ai masina si sa-i dea Ham sau careva peste cioc....
    16 6
  • Uneori banii n-aduc fericirea.
    Red Bull e in criza. E adevarat ca nu vor sa recunoasca, pentru ca altfel si-ar pierde sustinerea, sponsorii, fanii. Cine naiba spune inainte de campionat "Da, vom fi slabi anul asta". Nimeni. Iar ceilaltii nu-si subestimeaza adversarii. Motorul Renault nu functioneaza asa cum isi dorea Newey. Au multe probleme. E imposibil ca intr-o luna sa le rezolve, sa stranga si date, sa faca si setarile si sa fie si primii. Cred ca in Australia Red Bull are sanse sa nu termine cursa. Sunt curios ce cota vor avea la casele de pariuri pentru abandon. Sigur voi pune bani pe abandonul lui Vettel :))
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru