Mercedes renunţă la prima zi de teste de la Jerez

de Daniel Popescu
Marti, 05.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat că Nico Rosberg nu va mai ieşi pe circuit în prima zi de teste de la Jerez din cauza defecţiunii tehnice suferite dimineaţă.

Urmareste Automarket
Nico Rosberg a efectuat doar 11 tururi în dimineaţa primei zile de teste de pe circuitul de la Jerez, întrucât a fost nevoit să oprească monopostul pe pistă din cauza unei defecţiuni tehnice.

Echipa a confirmat ulterior că defecţiunea s-a petrecut la sistemul electric, pentru ca în cursul după-amiezii să dezvăluie că germanul nu va mai ieşi deloc pe circuit.

Decizia a fost luată pentru a permite inginerilor să remedieze problemă tehnică până miercuri, atunci când Lewis Hamilton va efectua primul test corespunzător pentru noua sa echipă.

"După identificarea cauzei problemei, nu vom mai participa la teste astăzi, iar componentele sunt modificate sunt pregătite pentru miercuri. Componenta care necesită modificare este sistemul de cabluri care a generat problema electrică din această dimineaţă", a precizat echipa într-un comunicat de presă.

În puţinele tururi pe care le-a parcurs dimineaţă, Rosberg a fost unul dintre cei mai rapizi pe circuit, iar cu aproximativ 100 de minute înainte de finalul sesiunii ocupă locul cinci în clasamentul general.

Via Mercedes AMG F1

Comentarii (11)

  • Tracto
    varza ca de obicei
    5 6
  • Rahat de echipa... Anul asta se vor afunda rau cu tot cu marile schimbari!
    6 6
  • Un pas inapoi un semn mai de dinainte... ;))
    2 11
  • hmmm...se remedieaza problema. sunt abia la inceput. adevarul se v-a vedea la sfarsitul celor 4 zile de teste dupa ce ambii piloti isi vor face treaba. momentan merc a inceput stangaci.
    4 1
  • ha ha ha.

    Cine sapa groapa altuia cade el insusi in ea (vezi declaratia lui Whitmarsh referitoare defectiunea de la pompa de ulei pe care Mercedes le-o furnizeaza). Ha ha ha.
    Asteptam maine sa-l vedem pe sarpe cum isi musca singur coada :)))
    0 11
  • Cand spun Mercedes F1 AMG nu imi vine decat o singura reactie naturala: SA MA PUFNEASCA RASUL :))))

    Abia astept in timpul curselor cand Hamilton va reveni la boxe iar echipa se va chinui sa ii deblocheze DRS-ul. => Vezi Brawn: "It's stucked Lewis. I'm sorry. Do what you can. Good job mate until now" :)))))
    2 14
  • Mircea, nu m-as mira sa se intample ce zici tu, insa fara rautate eu unul nu mi-as dori asta. E adevarat ca nu-i vad cu ochi buni si-i mai critic din cand in cand, insa sper si-mi doresc surprize placute din partea lor, suprize definite prin spectacol pe circuit, orice spectacol in afara de accidente spectaculoase care se implice si piloti nevinovati. Vom vedea... dupa stangu urmeaza dreptul, dupa ploaie iese soare...
    8 2
  • stie cineva daca se pot vedea tastele de la jerez in direct?
    1 1
  • @sorin - "Programul testelor este intre orele 10:00 - 18:00 (ora Romaniei) in fiecare dintre cele patru zile.

    Testele nu sunt transmise in direct de niciun post de televiziune, dar vor exista informatii despre timpii realizati de piloti prin intermediul jurnalistilor prezenti la fata locului."
    1 0
  • S-ar putea sa renunte si azi la teste, marti 06.02. HamHam a comis-o la prima iesire cu masina pe circuit!
    2 0
  • Miercuri 06.02.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru