Mercedes renunţă la testele din Bahrain după pana lui Rosberg

de Daniel Popescu
Joi, 19.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a încheiat prematur sesiunea de teste din Bahrain după pana suferită de Nico Rosberg. Pirelli a refuzat să comenteze incidentul.

Testul din Bahrain este unul privat, aşa că cele mai multe date generate aici sunt confidenţiale.

Purtator de cuvant
Pirelli
Mercedes a fost nevoită să încheie prematur participarea în sesiunea de teste care are loc în această săptămână în Bahrain, după ce Nico Rosberg a suferit o pană pe linia dreaptă a circuitului într-un moment în care concura cu 320 km/h.

Chiar dacă germanul nu a lovit nimic în urma incidentului, monopostul W04 ar fi necesitat o serie de reparaţii, iar echipa nu a avut componente de rezervă în garaj.

Un purtător de cuvânt al celor de la Pirelli a refuzat să comenteze incidentul, însă susţine că astfel de pene sunt "nornale" într-o sesiune de teste în care se evaluează cauciucurile pentru anul viitor.

"Testul din Bahrain este unul privat, aşa că cele mai multe date generate aici sunt confidenţiale. Totuşi, pot avea loc incidente, pentru că pentru asta există testele. Programul nostru de teste va continua conform planificării", a declarat un purtător de cuvânt al echipei.

Sesiunea de teste din Bahrain a început marţi şi se încheie joi.

Via Autosport, SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru