Mercedes: "Suntem sub presiune să-i oferim un monopost competitiv lui Hamilton"

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes se simte sub presiune să-i ofere un monopost competitiv lui Lewis Hamilton în sezonul următor, considerând că este cel mai bun pilot din Formula 1 alături de Fernando Alonso.

Mercedes a obţinut o singură victorie în cele trei sezoane de la revenirea în Formula 1 cu propria echipă, iar perspectivele pentru anul viitor nu sunt cele mai bune.

Totuşi, CEO-ul Nick Fry afirmă că echipă germană este sub presiune să producă un monopost competitiv după sosirea la echipa a lui Lewis Hamilton.

"Sosirea lui Hamilton este foarte incitantă pentru echipă şi pune multă presiune, pentru că Ross Brawn trebuie să-i ofere un monopost foarte bun. Nu poate câştiga cu un monopost fals. Poate câştiga cu un monopost care nu este chiar cel mai bun, dar competiţia este de aşa natură încât nu poţi remonta o diferenţă uriaşă", a declarat el.

Urmareste Automarket
Fry crede că Hamilton este cel mai bun pilot din Formula 1 alături de Fernando Alonso şi spune că Sebastian Vettel nu poate fi încă inclus în această categorie.

"În opinia mea, Hamilton şi Alonso sunt cei mai buni piloţi.

Aş spune că şi Vettel ar putea fi în acest grup, dar el a avut întotdeauna cea mai bună maşină şi, din punctul meu de vedere, trebuie să demonstreze. Cu siguranţă Alonso a făcut o treabă excepţională în acest an, când Ferrari nu a avut cel mai bun monopost", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (21)

  • Asa a fost si cu Shumi, au pregatit monopostul foarte prost si se mai asteptau si la rezultate bune , :))
    17 4
  • Inca un personaj important din formula 1 care crede ca Vettel mai are de demonstrat. Cred ca marea majoritate a acestor sefi sunt oarecum frustrati de succesul lui Vettel din ultimii ani. N-ar fi avut nimeni de comentat daca Vettel ar fi castigat printr-o lupta roata la roata cu ceilalti piloti si nu conducand un grand prix de la un cap la altu( antrenamente, calificari, cursa) practic nu prea s-a batut cu nici unul. Si mai spune inca ceva: Alonso si Hamilton sunt cei mai buni, intradevar Alonso a demostrat ceva anul acesta, Hamilton si el a demonstrat ceva. Era un sfarsit de campionat mai frumos daca se bateau ei doi pentru titlu...
    23 7
  • fara cuvinte
    nustiu cum pe Schumacher insa sincer pe mine ma afectat aceste declaratii stupide. Adica cum, cit erau cu MS nu tremurau si nici nu era sens pu ceva bun. Insa cu un pusti tremura.... foa! Atita umilinta... au frica de pusti. Eu inca sustin ca de avea o masina corespunzatoare avea si rezultate si raminea tot Schumacher. La umbrit enorm acest ris de monopost.
    18 2
  • @fara cuvinte...Eu cred ca Schumacher a demontrat in calificarile din Monaco cine este el cu adevarat. A aratat ca poate fi cel mai rapid pe un circuit unde nu conteaza cat de buna e masina, si asta inseamna ceva
    36 2
  • Bine nenorocitilor(Mercedes AMG) ca cind l-ati adus pe Shumacher nu ati fost sub presiune sa-i puneti la dispozitie un monopost competitiv corespunzator nivelului sau,sau poate v-ati asteptat ca Michael sa faca de unul singur toata treaba pe care o avea de facut o echipa intreaga....Daca as fi in locul lui Shumi dupa aceste declaratii iasi trimite direct in....Ma mir cum de baietii acestea au reusit sa cistige o cursa si sa ia si un pole cu o asa masina
    20 4
  • Imi vine sa rad de tine "ca cand"-ule cand te vad asa ambalat... :)) Baietii acelea ("baietii acestea"-cum ii numesti tu) au motive pentru care sa se simta sub presiune constientizand ca in echipa lor a ajuns un talent (cu siguranta nu mai mare ca Schumi) tanar, neuzat ca Schumi (adica imbatranit+obosit) ba chiar asemanator unor pneuri usor rodate si incalzite (adica cu ceva experienta) de una din cele mai bune echipe ale F1, adica McLaren. Incearca sa constientizezi si tu asta!
    8 10
  • cind am zis "baietii acestea" m-am referit la Shumacher si Rosberg dar nu la echipa,iar daca tu nu prea intelegi asta este problema ta...Dar daca Shumi este uzat inseamna ca tu esti destul de nebun deoarece daca era obosit nu se mai intorcea pe circuit,iar atunci cind forma fizica este buna virsta nu prea conteaza....Dar ce tine de Hamilton mai are de parcus sute sau chiar mii de km pentru a avea experienta pe care o are Shumacher
    8 4
  • sper sai dea un monopost bun
    5 6
  • Bine,fie cum zici tu: te gandeai la "acestea" Schumacher si Rosberg de parca ar fi niste muieri...
    8 4
  • Băiatul ca şi tine @mavrick a scris ne folosind literele ă, î, ş, ţ dacă ai fi atent ai fi înţeles că el avea în vedere cuvintul ACEŞTEA şi nu "acestea".
    4 5
  • Hai sa fim seriosi ! Cum sa se poata compara Vettel cu Alonso sau Hamilton ? Nick Fry e frate cu Pat Fry de la Ferrari. De asta a facut declaratia cu "În opinia mea, Hamilton şi Alonso sunt cei mai buni piloţi". Nu-i asa fani Vettel ?
    Nu, nu e nici o legatura intre cei doi Fry. Pur si simplu acesta este adevarul gol golut. Alonso si Hamiton au aratat ceva anul acesta cu monoposturi nu foarte competitive. Pe cind Vettel a aratat ca un campion doar dupa ce RBR a fost cea mai rapida (mai tineti minte Vettel & Webber primele doua locuri pe grila de start ?).
    E destul de aiurea insa ca dl.Fry vrea sa faca un monopost competitiv la Mercedes penru ca a venit Lewis la ei. Din declaratia asta se pare ca Rosberg e deja pilotul nr.2.
    6 3
  • Si termenul "ACEŞTEA" poate fi gasit in DEX-ul roman? Bai Andrei, nu te mai ascunde ma dupa masca asta de user @vova ca prostia tot se vede! :))
    6 3
  • @mavrick nu sunt genul de om care sa-si sustina ideile de pe alte nikuri deoarece pentru mine asta inseamna in primul rind lipsa de respect,daca ar fi sa-mi sustin singur ideile pentru mine ar insemna ca nici eu nu cred in ceia ce spun....dar ce tine de Dex as zice ca daca ar fi sa ne conducem dupa el atunci ar trebui contestate mai bine de jumate din opiniile postate pe acest site
    1 3
  • Vettel
    Alonso si Ham Ham la un loc fac cat Vettel. In safety car au sanse sa il tina pe Vettel in spate. Pustii care se apuca de carturi acum au posterul lui pe pereti cum il avea si Vettel odata pe Schumy. Cine a auzit de Fry asta?
    8 9
  • Alex75
    Bosorogul de Aloso si veteranul Hamilton pot sa iasa la pensie linistiti. Au castigat tot ce au putut, de acum e vremea lui Vettel. Roade ciuda in ei ca tenia.
    7 7
  • GrosJan
    mercedes e o echipa mai rea decat o varza stricata, tocmai potrivita pentru hamilton-abandon :))
    4 8
  • gigilica
    Fratilor, aduceti-va aminte mutra lui Vettel cand termina cursele in prima jumatate a campionatului, abia prindea prindea un loc 5,6 sau mai jos, cat era de frustat, si faceti comparatie cu atitudinile lui Alonaso si Ham in aceleasi situatii. Nu-i ”inghit” pe nici unul dar sa fim realisti.
    5 4
  • Hamilton e cel mai talentat pilot din prezent.Mult prea impulsiv,dar e cel mai talentat.Cine zice ca Vettel e mai talentat ca el se aseamana ca acei oameni care in urma cu 6 ani erau mari fani Ronaldinho,iar apoi au uitat de el pretinzand ca Ronaldo e cel mai tare;ulterior au uitat si de el si acum sunt cu Messi.Cine tine cu Vettel tine cu el numai datorita acelor trei trofee mondiale ce sunt trecute in dreptul numelui lui,nimeni nu tine cont de stilul de pilotaj sau de caracterul pilotului.
    P.S. De la cei care detesta fotbalul trebuie sa-mi cer scuze,dar nu am gasit o comparatie mai buna.Intotdeauna a fost o moda sa tii cu cel mai titrat si cu cel mai umflat de presa sub falsa impresie ca ar fi "CEL MAI BUN!".
    6 3
  • Bogdan
    S-a mai spus asta si mai sus, dar nu ma pot abtine sa nu o spun si eu. Mi se pare de o ipocrizie iesita din comun declaratia asta. Nu vad de ce ar trebui sa fie acum sub o presiune mai mare decat au fost acum trei ani, cand Scumcher s-a intors in F1 pentru a castiga inca un titlu.
    Individul asta ori este un pupincurist feroce ori este un idiot fara scrupule. Astfel de declaratii nu ar trebui sa fie publicate. Nu sunt deloc in spiritul cavalerismului si al luptelor purtate cu noblete de primii piloti care au luptat pentru primele titluri din F1.
    5 1
  • O sa vedem ce brinza o sa faca idiotu asta,ce masina o sa-i faca lui Hami.Cred ca n-o sa-l apuce anul la Mercedes.Iar voi nu mai fiti asa de frustrati ca nu v-a furat Vettel nimic, a cistigat pe bune si intr-o maniera categorica.Poate Alonso va avea mai mult noroc la anu si v-a abandona mai mult decit in acest an.Sau poate vor abandona toti,cine stie,sa mai cistige si el un titlu.Eu zic ca e cazul ca Montezemolo sa cumpere Red Bull Racing atunci succesul va fi sigur.Va doresc ca si pina acum,numai succesuri-si fara frustrari ca face rau la lingurica.Sarmale placute !!
    1 2
  • ciprian...
    ba eu cand i aud pe astia cu vettel imi vine sa ma ingrop ca strutul in nisip ..nu stiu altceva decat vettel..aveti ceata pe ochi mai baieti si nu vedeti meritule scuderiei red bul net superioara si pregatita fata de celelalte echipe..sunt fan mclaren dar de 3 ani red bul a zdrobit tot ..de ce ? pt ca a resusit sa speculeze regulamentul si ca in orice competitie doar unul reuseste sa invinga limitele...vettel e ca messi la barcelona omul potrivit la locul potrivit..ial si mutai la alte echipe pe fiecare sa vezi cum nu mai stralucesc atata...fanii vettel sun fanii de carton..care nu au nimic de a face cu formula 1...vad la stiri cine castiga si hopa sunt si iei fanii..f1 e o traditie care o urmaresc de 20 de ani nu imi spuneti cu ce sa mananca..PS..nu contest calitatile de pilot ale lui vettel doar ca laudati monopostul si apoi pe vettel...o zi buna..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru