Mercedes va furniza motoare pentru Force India şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Mercedes a confirmat că va rămâne furnizorul de motoare al echipei Force India şi pe parcursul sezonului 2011.

Presa internaţională a speculat în paddock-ul de la Spa-Francorchamps că Force India îşi plăteşte cu întârziere facturile pentru motoarele oferite de Mercedes, însă constructorul german a negat aceste informaţii.

Prin vocea lui Norbert Haug, directorul său de motorsport, Mercedes a confirmat că va continua parteneriatul cu Force India şi pentru sezonul următor.

"Domnul Vijay Mallya (n.r - patronul Force India) este un exemplu în privinţa modului în care plăteşte facturile. Nu avem niciun plan să schimbăm echipele pentru care furnizam motoare", a declarat germanul pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

În strictă legătură cu zvonurile privind renunţarea la contractul cu Force India, presa internaţională speculat că Red Bull ar putea trece la utilizarea motoarelor germane începând de anul viitor, informaţia negată vehement de Mercedes la vremea respectivă pe baza dreptului de veto al partenerilor de la McLaren. Actualul contract semnat de Mercedes şi Force India pentru furnizarea motoarelor expiră la sfârşitul sezonului 2012.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru