Mercedes va relua negocierile cu Hamilton pentru prelunguirea contractului

de Daniel Popescu
Marti, 18.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va relua luni sau marţi negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului scadent la sfârşitul anului viitor.

Esential 2015 este anul in care expira contractul lui Lewis Hamilton cu Mercerdes
Negocierile lui Lewis Hamilton cu Mercedes pentru prelungirea actualului contract scadent la sfârşitul anului viitor au fost întrerupte pentru a-i permite pilotului britanic să se concentreze pe cucerirea titlului mondial.

Totuşi, discuţiile dintre cele două părţi vor fi reluate la începutul săptămânii viitoare, imediat după ultima cursă a sezonului, care va avea loc duminică pe circuitul din Abu Dhabi.

"Am amânat negocierile chiar şi când s-au intensificat zvonurile despre alţi piloţi şi despre echipa noastră. Am stat la masă şi ne-am întrebat dacă ar trebui să continuăm discuţii, dar am decis că nu este cel mai bun lucru. Prin urmare, luni sau marţi după cursa de la Abu Dhabi vom discuta şi sper să găsim rapid o soluţie", a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes.

Luni sau marţi după cursa de la Abu Dhabi vom discuta şi sper să găsim rapid o soluţie.

Toto Wolff
Director Mercedes Motorsport
Hamilton îşi va negocia singur noul contract cu Mercedes după ce a renunţat la serviciile companiei de management XIX Entertainment, însă Wolff nu crede că acest lucru reprezintă un impediment, în special pentru că ambele părţi doresc o continuare a colaborării.

"Vrem să rămână pentru mulţi ani.

Hamilton este grozav pentru echipă, face parte din familie, iar relaţia de care ne bucurăm este mai mult de o relaţie profesională între pilot şi echipă. Este o relaţie la un nivel diferit", a adăugat el.

Înainte de ultima cursa a sezonului, Hamilton are un avans de 17 puncte în faţa lui Rosberg în fruntea clasamentului general.

Via Reuters

Comentarii (5)

  • Nu vor sa il piarda dar tot la fel de bine nu il vor nici campion, daca Hamilton pierde titlul din cauza vreunei defectiuni tehnice pleaca direct din timpul cursei de la abu dhabi de la mercedes.
    21 4
  • bobitza
    Echipa Mercedes ii mai datoreaza o cursa lui Hamilton. La Abu Dhabi ar trebui sa scape de povara asta. In fond au tot spus ca pilotii lor au permisiunea sa lupte pt victorie in conditii egale...
    5 0
  • Nu are unde sa plece , masina mai buna ca aici nu gaseste deocamdata , semneaza pe inca 2-3 ani
    6 4
  • Ei nu ...eu zic ca rsq este campionul de plus anul asta iar Lewis se intoarce la patria mama, mai ceva ca neamtul ala de e presedinte ca nu ma intereseaza sa ii scriu numele :)) iar Alfonso ....simplu, coechipier cu Vettel :)) raikko, spectator :))
    3 0
  • dar de ce sa-i prelungeasca, ham are nevoie de prelungire? Nicole ce zice, a fost intrebata?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru