Michael şi-a intrat în rolul de director sportiv la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.11.2011
Sam Michael a primit acordul celor de la Williams de a debuta în rolul de director sportiv al echipei McLaren începând din 1 noiembrie.

McLaren a anunţat recent că Sam Michael va deveni directorul sportiv al echipei, la numai câteva luni după despărţirea de Williams.

Conform contractului precedent cu Williams, australianul ar fi trebuit să înceapă munca la McLaren abia în luna martie a anului viitor, însă cele două echipe au purtat o serie de negocieri şi au ajuns la o înţelegere de comun acord.

Astfel, Michael şi-a intrat în rolul de director sportiv al McLaren începând din 1 noiembrie şi se va acomoda la echipă în etapele din Abu Dhabi şi Brazilia, când va face deplasarea alături de restul membrilor.

Anterior, fostul director tehnic al celor de la Williams a admis că ar aprecia dacă ar putea începe munca încă de la finalul acestui an, pentru a fi pregătit corespunzător în perspectiva sezonului 2012.

"Dacă pot ajunge la o cursă cu McLaren în acest an, acest lucru mi-ar permite să observ cum lucrează. Este mult mai bine să faci asta şi să ai iarnă la dispoziţie pentru a te gândi la lucruri decât să mergi direct în Australia şi să reacţionezi la ceea ce vezi", a declarat el.

Via | L'Equipe

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru