Monaco rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2025

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 21.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanții Formulei 1 au prelungit contractul cu organizatorul Marelui Premiu din Monaco până în 2025. Așadar, cursa din principat mai rămâne încă 3 ani în calendarul oficial.

Marele Premiu de Formula 1 al principatului Monaco este una dintre cele mai spectaculoase etape din calendar. Marele Circ a ajuns pe străzile din Monte Carlo, pentru prima oară, în 1950.

Acum, reprezentanții Formulei 1 au prelungit, până în 2025, contractul cu organizatorul acestei etape, adică Automobile Club de Monaco (ACM).

În 2023, calendarul oficial al Formulei 1 va avea 24 de etapte. Monaco va fi cea de-a opta cursă și va avea loc în data de 28 mai.

via Formula 1

Comentarii (3)

  • Bobita
    Nostalgia vremurilor trecute si bani mai multi, de asta mai este Monaco in calendarul F1....
    ....am inteles ca si pretul biletelor
    va creste substantial.
    Spectacol daca nu ploua ioc...
    Daca puteti sa spuneti o cursa pe un circuit F1 mai plictisitoare ca la Monaco?!?.... eu am incercat dar nu prea am gasit....nici macar pe cele pe care nu mai sunt curse demult in formula 1.
    10 2
  • Ferrari
    Iarăși circuite stradale, late de doar 4-5m, nu mai mult, unde ți-e frică să duci monopostul la maxim existând riscul să dai cu el în parapet și-n felul ăsta s-a dus cu tine (și-n antrenamente și în calificări și în cursă), iar strategiile n-au un rol semnificativ deoarece un SC ți-ar da planurile peste cap... Urăsc astfel de circuite!
    9 5
  • In Monaco ar trebui sa meargă doar electric, eventual motorul sa fie doar pe post de generator.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru