Monoposturile Red Bull Racing vor purta o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei

de Alexandru Monenciu
Joi, 07.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Drumurile celor de la Red Bull Racing și Honda se vor despărți după acest sezon. Ca un tribut adus furnizorului de motoare nipon, echipa austriacă va concura cu o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei.

După o pauză destul de lungă, Honda s-a întors în 2015 în Formula 1 ca furnizor de motoare pentru McLaren. În 2018 s-a alăturat echipei Toro Rosoo (acum AlphaTauri), iar din 2019 propulsează monoposturile Red Bull Racing, acum pilotate de Max Verstappen și Sergio Perez.

În acești doi ani, Red Bull Racing și Honda au sărbătorit 14 victorii și anul acesta, Verstappen se luptă pentru titlul mondial la piloți cu Lewis Hamilton.

Sezonul 2021 va fi ultimul pentru Honda în Formula 1. Ca un omagiu adus producătorului nipon, monoposturile Red Bull Racing vor avea o grafică specială pentru Marele Premiu al Turciei din weekend-ul care urmează.

Monoposturile vor fi vopsite în culorile Honda (alb și roșu), iar grafica este inspirată de mașina Honda RA272 cu care Richie Ginther a câștigat, în 1965, Marele Premiu al Mexicului. Totodată, monoposturile AlphaTauri vor avea inscripționat "arigato" (mulțumesc în limba japoneză) pe aripa spate.

Acest weekend era rezervat pentru Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, dar din cauza pandemiei acesta a fost anulat și înlocuit cu etapa din Turcia. 

via Red Bull Racing

Comentarii (5)

  • Hai Max, cu asa masina trebuie sa invingi !!!
    Maine, FP1 la ora 11.30 pe Digisport 4.
    11 1
  • @edikkt
    Uzate moral, dinozauri.
    Uitati-va la formula E, sunt ca niste masini teleghidate revolutionare.
    Chiar daca actualele masini de Formula 1 sunt mai silentioase decat odioseniile de V10 si V12, tot nu iti ofera placerea auditiva a unei electrice.
    6 10
  • Costel
    ...inspirata pitura omagiala impune o reprezentatie de gala din partea lui Max, e imperios necesar ca incepand de acum, din ultima 1/3 a sezonului, Verstappen sa intensifice domesticirea adversarului direct astfel incat respectivul mamifer sa se hraneasca exclusiv din palmele bravului olandez in aceasta toamna&iarna....

    Max, inoculeaza-i notiunea de obedienta!

    ..si acu', o informatie demna de interes doar pentru profanii volanelor din F1, Charles L'echec, Tsunoda, Mick Schumacher, Mazepin....
    ...cuvertura asfaltica de pe IstanbulPark a beneficiat de un tratament complex, similar traseului din Singapore, pentru imbunatatirea considerabila a aderentei....
    ...respect organizatorilor turci, cei care nu precupetesc niciun efort pentru ca astia mici, aflati la inceput de drum in F1, sa n-ajunga, cu monoposturi cu tot, in Marea Marmara!
    5 4
  • @Costel
    Apreciez ca ati enumerat mai multi piloti, nu doar pe Leclerc. E un inceput :)
    5 0
  • Costel
    @SGT,
    tre' sa recunosc, prima mea intentie era sa-l amintesc si pe Latifi printre novicii volanului, doar ca m-am documentat suficient si astfel am reusit sa nu comit o gafa de proportii, Nicholas Latifi nu se mai incadreaza sa faca parte din categoria ageamiilor in 2021, se afla totusi la al doilea sezon F1 (debut in iulie 2020)....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru