Monza, antrenamente 2: Sutil face legea in Italia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.09.2009
Adrian Sutil a stabilit cel mai bun timp a doua sesiune de antrenamente libere de la Monza, impunandu-se in fata celor doi piloti ai echipei renault, Romain grosjean si Fernando Alonso.

Force India a produs o frumoasa surpriza in a doua sesiune de antrenamente libere contand pentru Marele Premiu al Italiei, dupa ce Adrian Sutil si-a adjudecat in ultimele secunde prima pozitie in clasament.

Cronometrat cu 1:23.924, germanul a fost urmat de o alta revelatie, Romain Grosjean, in timp ce Fernando Alonso a completat topul primilor 3 piloti.

Pretendentii la titlul mondial nu si-a facut nici de aceasta data loc pe pozitiile fruntase, obtinand chiar performante mai slabe decat in aceasta dimineata. Astfel, Jenson Button a stabilit doar cel de-al 19-lea timp, in timp ce Rubens Barrichello s-a clasat pe locul 16. Nici rivalii de la Red Bull nu s-au descurcat mai bine, Mark Webber si Sebastian Vettel multumindu-se doar cu pozitiile 14 si, respectiv, 18.

Giancarlo Fisichella nu a mai reusit prestatia buna din aceasta dimineata si a ocupat ultima pozitie, fiind cu aproape o secunda mai lent decat coechipierul sau Kimi Raikkonen, care a terminat pe locul 8. Sesiunea a fost lipsita de incidente majore, iar vremea a fost predominant frumoasa.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Ultima sesiune de antrenamente libere de la Monza vor avea loc sambata cu incepere de la ora 12:00.

Via | FIA

Comentarii (11)

  • Fisico
    La cum incepe sa arate Force India, inclin sa cred ca Fisichella a facut o greseala- cu Force India ar fi fost mai aproape de treapta I a podiumului .....
    0 0
  • :)
    Ce interesante vor fi calificarile, in acest moment orice echipa poate surprinde avand in vedere ca brawn si red bull nu au aratat nimic dar sa nu ne imbatam cu apa rece ca altceva sunt calificarile si o sa conteze si benzina pe care o sa o aiba monoposturile.Dupa parerea mea ultimele 2 linii vor fi monopolizate de cei de la torro rosso si williams iar restu e ca la loto 6/49.bafta all
    0 0
  • @hakkinen
    Dap. Asa e. Dar totusi nu inteleg ce se intampla cu Brawn. Nu a fost rece, nu a plouat , dar timpii lor sunt tot mai slabi.
    0 0
  • @WestMclaren
    Nu cred ca se stresseaza. Inca nu sunt calificarile :)) Cine stie ce mai testeaza.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ferrari
    Mi se par foarte constanti baietii astia. Nu cred ca anul acesta ii vor vedem in calificari sau antrenamente... prin aproprierea primelor 3 pozitii, noroc ca in cursa merg mult mult mai bine. O sa fie interesante si calificarile si sper si cursa :)
    0 0
  • fisi
    nu cred ca o facut o greseala fisichella cand a mers la ferrari. a fost sansa vietii lui si a profitat. si pentru force india a facut multe. i-a ajutat, i-a ridicat in picioare. oricum timpii acestia sunt irelevanti. maine dupa ultima sesiune de antrenamente ne putem face o imagine despre timpi, dar cel mai sigur e dupa calificari. sper sa avem o cursa cu multe depasiri.
    0 0
  • @Ferrari
    Ferrari sunt constanti si pt ca au piloti foarte buni, care pot face diferenta in cursa, daca in calificari masina nu-i ajuta. Dar oricum au fost intotdeauna aproape, fara mari fluctuatii, ca de ex. Brawn GP sau Red Bull
    0 0
  • NeoGalaxy
    @5 curse
    Ultimele 5 curse o sa fie foarte palpitante, cel putin din pctv de vedere al luptei pentru titlul atat la piloti cat si la constructori, la pilot sunt 4 piloti care se bat la titlul si sansele sunt totusi de partea lui Jenson, iar la constructori Red Bull are niste sanse foarte mari daca rezolva cumva problema lui Sebastian cu motoarele.

    Si surpriza daca ne uitam la Clasament echipe, se poate observa foarte clar sa Force India este pe locul 3 cu sanse masive de a ramane acolo (evident glumesc dar asa arata clasamentul acuma) iar Renault apare de 2 ori deoarece are 2 piloti... astfel echipa are 16 puncte pe pozitia 8 si cu inca 2 puncte pe pozitia 10. Ferrari nu mai apare in acest clasament deoarece masina McLaren este prea rapida ca sa fie batuti si cele 7 victorii consecutive (din care 5 in ultimele 5 curse) i-a facut pe baietii in rosu sa se sperie si sa plece acasa pentru a se pregati pentru sezonul 2010.

    P.S. Baietii admini... este o mica problema cu clasamentul... la asta ma refer :)
    0 0
  • @Neo
    Mama ce analiza ai facut!!! Ai scris tu singur tot postul asta sau ai copiat de undeva? Oricum imi place ca ai simtul umorului..mai zi-ne cu beriliul si cum pilota Alesi la McLaren (http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/24437/mercedes-va-prelua-75-din-actiunile-brawn-gp.html)...geniule!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mikahakkinen
    Mi-am si cerut scuze ca am gresit la faza cu Alesi, evident ca ma refeream la Alain, dar nu moare nimeni. Nu te mai supara si pune mana pe carte. Intr-o zi, cine stie, o sa inveti si tu ceva. (evident speranta moare ultima).
    0 0
  • @Neo
    Mersi...esti simpatic!
    Vezi ca luni incepi scoala, nu mai sta tarziu la calculator :))) !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru