Monza, antrenamente 3: Brawn GP, in revenire de forma

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Adrian Sutil a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrennamente din Italia, insa principalul punct de reper este revenirea celor de la Brawn GP in fruntea clasamentului.

Force India a continuat sa impresioneze si in ultima sesiune de antrenamente libere de la Monza, Adrian Sutil reusind si de aceasta data sa ocupe prima pozitie in clasament.

Cronometrat cu 1:23.336, germanul s-a pozitionat in fata lui Jenson Button si Nick Heidfeld, topul primilor 5 piloti fiind completat de Rubens Barrichello si Lewis Hamilton.

In perspectiva luptei pentru titlu, Brawn GP a demonstrat ca este in revenire de forma dupa timpii foarte slabi realizati pe parcursul zilei de vineri, in timp ce McLaren continua sa reprezinte o amenintare mai ales prin prisma sistemului KERS, intrucat Heikki Kovalainen s-a clasat pe locul 6 in fata lui Vitantonio Liuzzi. Red Bull Racing a avut parte de o sesiune dezamagitoare dupa ce Mark Webber si Sebastian Vettel s-au clasat doar pe locurile 17 si, respectiv, 18.

La fel ca si in a doua sesiune de antrenamente, Giacarlo Fisichella a ocupat ultimul loc, insa italianul a avut parte de un accident in virajul Parabolica. Noul pilot al Scuderiei Ferrari nu a fost ranit in acest incident, insa monopostul F60 a suferit defectiuni majore la suspensia fata.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Calificarile pentru Marele Premiu al Italiei vor avea loc incepand cu ora 15:00, ora Romaniei.

 

Comentarii (2)

  • button
    va lua pole :X
    0 0
  • Force India
    Sutil primul Fisichella ultimul...asa ca ce mi-era Badoer ce mi-e Fisico!
    Force India chiar incepe sa-mi devina simpatica!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru