Monza va gazdui Marele Premiu al Italiei pana in 2016

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.03.2010
Reprezentatii circuitului de la Monza au confirmat prelungirea contractului pentru gazduirea Marelui Premiu al Italiei pana in sezonul 2016.

Prezenta Marelui Premiu al Italiei in calendarul Formulei 1 a fost asigurata pentru cel putin inca 4 ani, dupa ce oficialii de la Monza au confirmat prelungirea intelegerii cu Bernie Ecclestone pana in sezonul 2016 inclusiv.

Precedenta intelegere urma sa expira la finalul anului 2012, iar viitorul circuitului de la Monza era in dubiu in contextul in care Roma intentioneaza sa gazduiasca o cursa pe strazile capitalei Italiei incepand din sezonul 2013.

Prin prelungirea contractului cu Monza, cursa de pe strazile Romei nu va putea purta numele de Marele Premiu al Italiei, una dintre variantele pe care FIA le are la dispozitie fiind Marele Premiu al Mediteranei.

Monza este unul dintre circuitele de traditie ale Formulei 1 si detine recordul pentru cele mai multe curse gazduite in Marele Circ, singura absenta in cei 60 de ani ai competitiei fiind consemnata in sezonul 1980.

Via | Reuters

Taguri: Italia, Monza, Roma

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru