Mosley: "Sunt presat sa raman la conducerea FIA"

De Alin Furdui
Publicat Luni, 29.06.2009
Max Mosley sustine ca atacurile echipelor FOTA la adresa sa ii fac pe membrii FIA sa il roage sa ramana in functie pentru a continua lupta din spatele cortinei.

Max Mosley sustine ca membrii FIA il preseaza sa ramana la conducerea forului international, desi presedintele Federatiei anuntase ca se va retrage la sfarsitul acestui an din pozitia pe care o ocupa. Presiunile vin, spune Mosley, dupa ce echipele din cadrul FOTA (Formula One Teams Association) au publicat in presa minciuni, grabindu-se sa il declare iesit de la conducerea Formulei 1 inainte ca acesta sa o faca.

"Au gresit. Au dansat pe mormantul meu inainte ca eu sa fi fost ingropat. Nu e bine ca echipele sa forteze o agentie de PR sa spuna ca am murit si sunt ingropat atat timp cat eu ma aflu in fata voastra, viu si nevatamat. Acum sunt sub presiune din partea tuturor sa candidez din nou la presedintia FIA. Nu vreau neaparat acest lucru, ma simt putin cam batran. Chiar imi doresc sa ma opresc. Insa daca va izbucni un conflict mare in industria auto, cum e cel cu echipele FOTA, nu ma voi opri. Voi face ceeace trebuie sa fac. Nu imi sta in fire sa renunt la lupta", spune Mosley, care s-a declarat saptamana trecuta extrem de afectat de comunicatele FOTA de dupa intalnirea cu FIA.

Mosley i-a cerut atunci presedintelui FOTA, Luca di Montezemolo, sa isi retraga cuvintele si sa isi ceara scuze public pentru "insultele aduse", insa membrii FOTA nu au reactionat la ultimatumurile presedintelui FIA.

Taguri: FIA, FOTA, Mosley

Comentarii (7)

  • Mosley
    Dute taica unde a dus mutu´ iapa! Mosul asta e lunatic, nu cred ca exista vreun fan al lui la 1000 de persoane care sunt impotriva lui. Ceea ce nu vede e faptul ca a pierdut razboiul. Cineva sa il trezeasca din visare.
    0 0
  • Bruno zice...
    Go home ' ....................Mos'..................
    0 0
  • Dulcea ... putere !
    "Saracul" de el trebuie sa se ... sacrifice pe altarul luptei ... pentru ciolan ! Cred ca a luat lectii de la ai nostri...!
    0 0
  • Tunurile pe el
    Constructorii trebuie sa puna tunurile pe el. Sa nu mai vorbeasca cu el (nu este credibil) si sa nu mai semneze nimic cu el. Daca ar putea sa-l infunde, sa o faca. Sa-i impute cheltuielile cu KERS spre exemplu. Sa-l sape pe toate partile, inclusiv politic (am citit ca UE are o influenta). Sa-l izoleze ca pe un ciumat. Sa-i inchida toate usile. Sunt sigur ca nu marge cu legitimatia la el. Cacaciosul.
    0 0
  • despre bun simt
    Indienii au un proverb: "maimuta, cu cat se urca mai sus, cu atat i se vede mai bine fundul".
    0 0
  • John Booth
    Acest John Booth, seful de la Manor GP, una dintre echipele inscrise pentru 2010 era coleg cu Max la SIMTEC si probabil este omul lui. Fara sprijinul presedintelui MANOR va fi strict o echipa de umplutura. De fapt daca nu erau legaturile personale ale celor doi nu era preferata aceasta echipa.... in locul altora ca de exemplu Prodrive, o marca ce a dovedit ca poate scoate performanta, chiar daca in alte sporturi auto ( Raly si FIA GT). Abureala de disperat povestea cu presiunile, cred ca este jenat ca Luca a spus tuturor ca Max a fost alungat. Sunt sigur ca Luca nu a mintit, are in spate constructorii auto din Europa care s-au saturat de aiureala din F 1 ce se face pe banii lor..
    0 0
  • nebunii trebuie internati
    eu nu-mi dau seama cum un nebun poate sa conduca FIA, asta trebuie internat la un ospiciu indiferent ce legaturi are, slaba organizatia asta FOTA, trebuia sa rupa si sa faca un campionat adevarat nu liga 2 de F1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru