Mosley, tentat sa candideze pentru al cincilea mandat

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.02.2009
Max Mosley a dezvaluit miercuri ca este tentat sa candideze pentru un al cincilea mandat in functia de presedinte al FIA.

Actualul mandat de presedinte al lui Mosley in fruntea forului mondial expira in luna octombrie a acestui an, iar Molsey a anuntat anterior ca in luna iunie va decide daca va candida din nou pentru a ramane in fruntea FIA.

Britanicul pare deja tentat sa continue activitatea in cadrul FIA, acesta afirmand la Londra ca a primit semnale ca este persoana potrivita pentru aceasta functie.

Intrebat daca doreste sa candideze din nou, el a replicat: "Da. Daca multi oameni iti spun ca ar trebui sa ramai, intr-un fel este urat sa nu faci asta. Oamenii au indicat ca vor sa continue si asta deja s-a imprastiat. Este frumos si sunt flatat, dar trebuie sa ma intreb daca asta vreau eu cu adevarat".

In sprijinul propriei sale candidaturi, Mosley considera ca presedintele FIA trebuie sa fie o persoana cu foarte multa experienta in domeniu. "Functia este potrivita unei persoane cu experienta capabila sa ghideze Formula 1, dar ar fi arogant din partea mea sa cred ca eu sunt acea persoana", a adaugat el.

Printre persoanele vehiculate ca inlocuitori ai lui Mosley se numara Jean Todt, fostul sef al Scuderiei Ferrari, dar si Ari Vatanen, fost campion mondial de raliuri in anul 1981.

In alta ordine de idei, Mosley a confirmat ca Jean Todt va parasi functia de membru al Consiliului Mondial al FIA in luna martie, astfel ca Ferrari va fi nevoita sa desemneze un inlocuitor pentru el.

Consiliul Mondial al FIA numara in prezent 26 de membri.

Comentarii (4)

  • OMG !!!!!!!!!!
    Daca nu ar fi ingrozitoare si oripilanta, stirea asta ar fi buna de banc! Multi oameni ii spun sa ramina ???????OMG! Se refera cu siguranta la pacientii vreunui spital cu minecute lungi si albe, frumos legate la spate !!!!! Capabil sa ghideze F1 ??? Unde ? spre desfiintare ? spre faliment ? spre alungarea tuturor fanilor ? Geeeeeeeez, sa ii spuna cineva adevarul si sa il scoata de pe doza imensa de Haloperidol sub influenta careia gindeste ... Ups, am zis gindeste ? Habar-nu are ce e aia !!! Delireaza
    0 0
  • Mosley
    Michelle, interesele in cadrul FIA sunt mult mai mari decat putem noi sa ne imaginam. Sunt sigur ca exista persoane in interiorul FIA care il doresc in continuare pe Mosley. Evident, nu pentru binele F1, ci pentru binele lor personal. Pe de alta parte, imagineaza-ti ce s-ar intampla daca echipele s-ar declara oficial impotriva lui, iar apoi Mosley ar ramane in functie...
    0 0
  • :O:O:O
    doame fereste...dak mai ramane asta un mandata se duce tot pe rapa cu ideile lui bolnave
    0 0
  • Dani,
    Stiu perfect cum sta treaba: "Money talks!" - this is the name of the game. Din pacate (pentru ea), exista si o lume care nu este condusa dupa principiul "money rules" si eu la acea lume ma refeream. Care va ajunge la disparitie. Bineinteles ca la un vot pe fata niciuna din echipe nu o sa se ridice impotriva lui. Sunt interese in joc, iar experienta cu comentatul impotriva cuiva care avea "cutitul in mana" ca sa zic asa, am incercat-o eu personal si stiu exact cum e :P. Si mai stiu ca nu toata lumea are dezinteresul / inconstienta / curajul meu =)). Revenind seriosi, pentru ca e serioasa mentinerea lui Mosley eu ma refeream ca MI-AS DORI mie si tuturor fanilor F1 ca el si Bernie sa dispara ! lolicei: problema e cui din celor care au putere le pasa ce-mi doresc eu ? Spuneai pe blog "Zimbiti, se poate si mai rau!" Ei bine, eu vad raminerea lui Mosley ca mai rau. Insa nu pot zimbi ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru