Negocierile pentru cursa de la Nurburgring, aproape de finalizare

de Daniel Popescu
Joi, 25.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii circuitului de la Nurburgring susţin că negocierile pentru includerea în calendarul sezonului 2013 sunt aproape de a fi finalizate.

Marele Premiu al Germaniei a fost inclus provizoriu în calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2013, însă numele circuitului care va găzdui etapa din vara anului viitor nu a fost încă stabilit.

Conform principiului rotaţional al celor două circuite germane din calendar, cursa ar trebui să aibă loc la Nurburgring, însă problemele financiare ale organzatorilor au întârziat semnarea unui contract.

Totuşi, Jorg Lindner, unul dintre oficialii circuitului, a dat de înţeles că negocierile cu Bernie Ecclestone sunt aproape de a fi finalizate şi că un anunţ ar putea fi făcut peste numai o săptămână cu ocazia Marelui Premiu din Abu Dhabi.

Urmareste Automarket
"În prezent suntem în negocieri foarte concrete.
În această săptămână am fost în contact cu Ecclestone şi nu a existat niciun indiciu că nu ar trebui să fim optimişti. Poate că o înţelegere este posibilă pentru Abu Dhabi. În orice caz, plănuim un contract pe termen lung, nu numai pentru anul viitor"
, a declarat el pentru agenţia germană de presă SID.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Daca tot s-a anulat GP-ul din New Jersey ar fi super sa avem ambele circuite din Germania in calendar nu doar o alternare intre ele.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru