Negocierile pentru reprogramarea cursei din Bahrain continuă

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Organizatorii Marelui Premiu al statului Bahrain continuă negocierile cu FIA privind reprogramarea cursei spre finalul sezonului.

Marele Premiu al statului Bahrain ar putea fi reprogramat spre finalul acestualului sezon, chiar dacă termen limită impus organizatorilor pentru 1 mai a expirat, potirvit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică Autosport.

Sursa citată susţine că oficialii circuitului din Bahrain negociază în prezent cu FIA şi Bernie Ecclestone posibilitatea de a include cursa pe parcursul lunii noiembrie.

De data aceasta, părţile implicate nu au stabilit niciun termen limită pentru o decizie finală, însă aceasta ar putea fi luată până la începerea Marelui Premiu al Turciei.

Potrivit surselor, termenul limită iniţial stabilit pentru 1 mai nu se referea la o decizie clară privind reprogramarea cursei, ci doar la intenţia organizatorilor de a fi incluşi sau nu în calendarul sezonului 2011.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru