Newey, externat din spital după accidentul din BTCC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.08.2010
Adrian Newey a fost externat din spital după accidentul suferit în weekend în Marea Britanie şi a suferit doar o rană minoră la unul dintre braţe.

Directorul tehnic al echipei Red Bull Racing a fost internat într-un spital din localitatea britanică Norwich după ce a suferit un accident la volanul unui Ginetta în cadrul unui eveniment demonstrativ din competiţia BTCC.

Un purtător de cuvânt al campionatului a dezvăluit însă ca reputatul inginer britanic a fost externat duminică seara, având doar o rană minoră la unul dintre braţe care va necesita o săptămână de pauză. "Adrian Newey a fost externat din spital duminica noapte şi are doar o rană minoră la braţ", a declarat un purtător de cuvânt al competiţiei pentru publicaţia online 422race.com.

Mark Webber, unul dintre piloţii Red Bull, a confirmat de asemenea că Newey este într-o stare bună şi a glumit pe tema controverselor legate de aripa fată flexibilă pe care o utilizează echipa şi care a atras nemulţumirile celor de la McLaren şi Mercedes GP: "Am vorbit cu Newey noaptea trecută, este într-o stare bună şi a spus că nu a avut un pat flexibil în spital, dar lucrează la asta", a precizat astralianul.

Via | GMM | Mark Webber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru