Newey, premiat pentru performanţele obţinute în 30 de ani de carieră

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.07.2011
Adrian Newey, directorul tehnic al Red Bull Racing, a primit un premiu pentru "Cea mai importantă contribuţie personală în industria sporturilor cu motor".

Organizaţia Motorsport Industry Association (MIA) din Marea Britanie i-a oferit joi seară lui Adrian Newey un premiu pentru întreaga carieră in sporturilor cu motor.

Directorul tehnic al echipei Red Bull Racing a primit trofeul la categoria "Cea mai importantă contribuţie personală în industria sporturilor cu motor", fiind singurul designer din Formula 1 care a câştigat titlul mondial al constructorilor cu trei echipe diferite: Williams, McLaren şi Red Bull Racing.

Britanicul, care a primit trofeul din mâinile fostului campion mondial Damon Hill, se alătură astfel unei liste impresionante de personalităţi din lumea sporturilor cu motor premiate anterior de MIA, printre care Ross Brawn, Frank Williams, Stirling Moss, Jackie Stewart sau Bernie Ecclestone.

"Sunt încântat că Newey a câştigat premiul MIA. Multiplele sale titluri mondiale au contribuit la menţinerea Marii Britanii în vârful ingineriei sporturilor cu motor. Un astfel de succes va ajuta la susţinerea industriei noastre în viitor - o contribuţie cu adevărat impresionantă pentru sporturile cu motor", a declarat Alistair Fergusson, preşedintele MIA.

Via | MIA

Comentarii (4)

  • l-au premiat pentru ca la omorat pe SENNA
    2 16
  • respect !!!
    o merita cu desavarsire. un geniu al inginerie ...... bravo si mult repect !!!
    12 2
  • Il are pe Senna pe constiinta aia e clar.
    2 1
  • raspuns lui f1
    senna sa omorat singur din pacate nu din cauza lui sau a masini...pur si simplu mare ghinion si un spirit care a cautat tot timpul sa depaseasca propria limita
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru