Newey, spitalizat după un accident în BTCC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.08.2010
Adrian Newey a fost spitalizat ca măsură de precauţie în urma unui accident suferit într-un eveniment demonstrativ din cadrul etapei de BTCC de la Snetterton.

Adrian Newey a participat în acest weekend la o cursă demonstrativă din cadrul etapei de la Snetterton din cadrul British Touring Car Championship.

Aflat la volanul unui Ginetta G50, directorul tehnic al echipei Red Bull a pierdut controlul volanului după ce a fost acroşat de un adversar, ajungând ulterior chiar pe mijlocul pistei.

În acel moment, un alt pilot l-a lovit violent în spatele maşinii sale, iar în urma impactului britanicul a fost scos din maşină pe targă. Chiar dacă nu a suferit răni serioase, Newey a fost transportat la un spital din localitate ca măsură de precauţie.

"Newey a fost transportat la un spital din localitateca o măsură de precauţie după ce a fost acroşat de Julien Draper, ceea ce a cauzat o coliziune laterală între maşina lui Newey şi Tony Hughes. Este o demonstraţie a rezistenţei celulei de siguranţă în momentul unui impact major şi nu există răni serioase", se precizează într-un comunicat de presă lansat de organizatori.

Iată accidentul suferit de Newey în acest weekend:

Comentarii (3)

  • ...
    chiar nu a fost un accident serios...cel putin asa a parut
    4 2
  • Schumy fan 4 ever
    Hughes rula cu cel putin 100km/h si l-a lovit in aripa stanga spate apoi s-a proptit si in usa. a fost suficient de naspa, desigur la cat de rezistente sunt masinile alea nu avea ce sa pateasca... pe mine m-a lovit in spate unul cu peste 110km/h, masina era praf si eu desi nu am patit nimic tremuram ca un c.. Socul emotional poate fi la fel de periculos ca cel fizic.
    8 0
  • scuderia
    Nu e chiar asa usor. Un impact din lateral este mult mai agresiv decat cele frontale, in special pt gat, bine ca nu a patit nimic!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru