Nigel Mansell, comisar de cursă la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii au anunţat că fostul campion mondial Nigel Mansell va superviza actiitatea comisarilor de cursă în acest weekend.

Federaţia Internaţională de Automobilism continuă programul iniţiat în Formula 1 în acest sezon, prin care foşti piloţi se alătura comisarilor de cursa pentru a-i ajuta să ia cele mai bune decizii în privinţa evenimentelor de pe circuit.

Pentru Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend, FIA a anunţat că Nigel Mansell va superviza activitatea comisarilor de cursă, în semn de tribut pentru performanţele sale obţinute în Formula 1 şi în Marea Britanie.

Englezul a cucerit titlul mondial în 1992 şi a obţinut patru victorii în Marele Premiu al Marii Britanii, trei dintre acestea survenind pe circuitul de la Silverstone în 1987, 1991 şi 1992.

În acest an, britanicul a participat în competita Le Mans Series la volanul unui Beechdean Mansell Motorsport Ginetta-Zytek alături de cei doi fii ai săi, însă a suferit un accident spectaculos în cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie.

Via | FIA

Comentarii (3)

  • PENTRU ADMIN
    100% PILOTII DE REZERVA VOR TESTA VINERI PENTRU UNELE ECHIPE ASA CA ROG SA FIE SCHIMBATI PILOTII TITULARI CU EI, ALTFEL SA LE DEA PUNCTELE LOR, TITULARILOR
    4 0
  • Mansell
    Sper sa fie mai iute in gandire decat precedentul.
    1 0
  • Nigel
    sooper lion un mare pilot si caracter
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru