Niki Lauda va deveni membru în conducerea Mercedes dacă îl convinge pe Hamilton să semneze

de Daniel Popescu
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes i-a propus lui Niki Lauda să aibă o funcţie importantă de conducere în cadrul echipei dacă îl va convinge pe Lewis Hamilton să părăsească McLaren.

În aceeaşi zi în care publicaţia The Guardian a dezvăluit că McLaren şi-a majorat oferta pentru Lewis Hamilton de la 10 la 12 milioane de lire sterline, conaţionalii de la Daily Telegraph au dezvăluit strategia utilizată de Mercedes pentru a-l convinge pe fostul campion mondial să-şi părăsească actuala echipă.

Astfel, Mercedes este reprezentată în negocierile cu Hamilton de către triplul campion mondial Niki Lauda, care ar urma să obţină un post important în conducerea echipei în cazul în care pilotul britanic ar accepta în cele din urmă să semneze un contract cu echipa germană.

Urmareste Automarket
Informaţia nu este una surprinzătoare în condiţiile în care este un fapt cunoscut ca Lauda a reprezentat Mercedes şi în negocierile purtate cu Bernie Ecclestone pentru semnarea unui nou Acord Concorde, acestea fiind de asemenea foarte aproape de a fi finalizate şi oficializate.

Sursa citată susţine că Hamilton va anunţa numele echipei pentru care va concura în sezonul 2013 până la startul Marelui Premiu al Japoniei din 7 octombrie.

Via Daily Telegraph

Comentarii (6)

  • Ar fi frumos ca hamilton sa ajunga la Mercedes si sa faca rocada cu
    schumacher
    6 5
  • azmodan
    @gabi

    schumacher la mclaren ? haha....vrei sa ia lumea foc ? :))
    4 1
  • Gavril
    Schumaker la meclaren?poate ca pilot de teste
    4 5
  • marian
    sa vina si sa aiba aceleasi performante ca si schumacher
    1 3
  • GrosJan
    Senna l-ar fi convins. Doar il admira ca pilot odata.
    1 1
  • adidor77
    Daca Lewis vrea al II-lea titlu atunci echipa de care are nevoie este McLaren. Daca McLaren vrea performante in continuare atunci are nevoie de Hamilton. Practic sunt doua jumatati care se completeaza reciproc. Mercedes din pacate nu-i poate oferi lui Lewis monopostul de care acesta are nevoie.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru