Noi modificări în sezonul actual de Formula 1: etapa din Turcia a fost anulată

de Alexandru Monenciu
Duminica, 16.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marele Premiu de Formula 1 al Turciei a fost anulat, după ce această țară a fost inclusă pe lista roșie a țărilor cu multe cazuri de coronavirus. În acest context, a apărut o a doua cursă care se va disputa în Austria.

La finalul lunii aprilie, oficialii Formulei 1 anunțau că etapa din Canada va fi înlocuită de Marele Premiu al Turciei. Acum, nici acesta din urmă nu va mai avea loc, tot din cauza pandemiei de coronavirus.

Turcia a intrat pe lista roșie a țărilor cu multe cazuri de SARS-CoV-2, așa că etapa respectivă a fost exclusă din calendar.

În consecință, acel weekend va rămâne liber în program, iar circuitul Red Bull Ring va găzdui o a doua cursă. Acestea vor avea loc în 27 iunie și 4 iulie. Totodată, Marele Premiu al Franței a fost mutat cu o săptămână mai devreme, pe 20 iunie.

Din câte se pare, aceasta nu va fi ultima modificare în calendar. Și Marele Premiu al Mexicului, Braziliei și Australiei sunt în pericol să fie anulate din cauza regulilor impuse de pandemie.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • Ah of cm
    Plandemie, nu pandemie. Faptul că OMS se joacă cu definițiile în funcție de cum vor sponsorii nu înseamnă că trebuie să înghițim toate cele că pelicanu'.
    1 3
  • Costel
    se putea cauta si gasi o solutie rezonabila pentru a evita desfasurarea a doua curse pe acelasi circuit, si-n sezoane succesive....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru