Noul circuit din SUA va fi realizat de Hermann Tilke

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.05.2010
Noul circuit care va găzdui curse de Formula 1 în Statele Unite va fi realizat de arhitectul german Hermann Tilke.

Bernie Ecclestone a confirmat miercuri că Statele Unite ale Americii va reveni în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2012, iar organizatorii au anunţat deja primele detalii despre noul circuit care va fi construit în Austin, Texas.

Localizarea exactă a circuitului nu a fost făcută publică, însă acesta va fi realizat de arhitectul german Hermann Tilke (foto, stanga, alaturi de Flavio Briatore).

Tilke este unul dintre cele mai controversate personaje din istoria modernă a Formulei 1, atrăgându-şi numeroase critici din partea fanilor pentru lipsa de spectacol de pe circuitele realizate recent de acesta. Practic, toate circuitele care au debutat în Marele Circ în ultimul deceniu au fost realizate de compania de arhitectua a lui Tilke, inclusiv pistele din Sepang, Istanbul, Bahrain, Shanghai, Singapore, Valencia şi Abu Dhabi.

Via | Adam Cooper

Taguri: SUA, Tilke

Comentarii (4)

  • pazea
    pazea..Inca un circuit larg si safe pe care nu o sa vedem nici o depasire.
    7 1
  • ceau
    iar asta???
    lasa-ne,lasa-ne,hai Tilke,lasa-ne!!!!
    4 1
  • nasol
    2 0
  • simplu circuit
    Sunt de acord cu un circuit safe,dar nu sunt de acord cu reintrarea pilotilor iesiti de pe circuit pe asa numita portiune de degajare fara a fi penalizati.Daca ar fi pietris in acea portiune oare ei ar mai putea reintra in cursa?Cred ca o solutie ar fi ca acea portiune sa nu fie din asfalt.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru