Noul şasiu Red Bull pentru Vettel este, de fapt, cel utilizat în testele de iarnă

de Daniel Popescu
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a dezvăluit că şasiul pe care îl va utiliza din Marele Premiu al Spaniei este în realitate cel folosit în testele de iarnă.

Esential 33 de puncte a acumulat Sebastian Vettel in primele patru curse ale sezonului
3 este cel mai bun rezultat obtinut de Sebastian Vettel in sezonul 2014 (Malaysia)
Red Bull Racing a confirmat în această săptămână că Sebastian Vettel va folosi un nou şasiu începând cu Marele Premiu al Spaniei. Designerul şef Rob Marshall a afirmat că schimbarea este una de rutină, stabilită de la începutul anului şi care nu are nicio legătură cu prestiile modeste ale pilotul german.

Cu toate acestea, cvadruplul campion mondial a dezvăluit că, în realitate, nu este un şasiu nou, ci cel folosit în testele de iarnă.

"După China am tras concluzia că trebuie să schimbăm şasiul. Nu este unul nou, ci unul vechi pe care l-am folosit în testele de iarnă şi avem ceva experienţă cu el, aşa că este mai mult dorinţa de a efectua o verificare decât o problemă cu vechiul şasiu.

Vom încerca totul şi vom începe de la zero. Avem multe de făcut, dar este un proces lung, s-au schimbat multe şi trebuie să avem răbdare", a declarat el.

În plus, Vettel afirmă că schimbarea a fost generată de caracterul supravirator al monopostului, element negat anterior de Red Bull Racing.

"Avem propriul nostru stil de pilotaj şi mod de a ne seta monopostul. În general nu mă deranjează când spatele se mişcă şi generează un caracter supravirator, dar când devine prea mult începe să te deranjeze. Când monopostul alunecă trebuie să corectezi în loc să forţezi şi cred că asta este o parte a problemei pe care o avem", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • De dragu competitiei as vrea ca redbull sa isi revina , astfel anul acesta va fi monotonie totala.
    6 6
  • Masinile astea sunt puternic supraviratoare si a lovit in pilotii care au stil ce imprima masinii un caracter supravirator. Tipi precum Alonso care imprima masinii un caracter subvirator reuseste mai bine sa stapaneasca masina, dar este usor de batut de un pilot al carui stil imprima masinii un caracter supravirator daca acesta reuseste sa obtina ce ii trebuie din setari si modificari la masina. Vettel isi va reveni dar daca nu se grabeste iese din lupta la titlu anul asta
    8 0
  • deci monopostul nou era de fapt ala mai vechi. Daca Vettel vrea sa lupte pentru penultimul loc sa tot faca schimbari din astea
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru