O nouă modificare în calendarul Formulei 1: etapa din Singapore a fost anulată

de Alexandru Monenciu
Sambata, 05.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Formulei 1 au anunțat că etapa din Singapore a fost anulată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Biletele pentru această cursă nu au fost puse în vânzare.

După Marele Premiu de Formula 1 al Chinei și al Turciei, o altă etapă din calendarul competițional 2021 va fi anulată, tot din cauză pandemiei de coronavirus. Este vorba despre Marele Premiu din Singapore.

Aceasta era programată pentru weekend-ul 1 - 3 octombrie. În acest context, "Continuăm să lucrăm cu toți promotorii în aceste vremuri incerte și avem o mulțime de opțiuni pentru a ne adapta, dacă va fi necesar," a declarat un purtător de cuvânt al Formulei 1.

Marele Premiu de Formula 1 din Singapoare nu a avut loc nici anul trecut, tot din cauza pandemiei.

În acest weekend, Marele Circ se dezlănțuie pe străzile din Baku, capitala Azerbaidjanului. Sergio Perez și Max Verstappen au fost cei mai rapizi în a doua sesiune de antrenamente libere, iar Lewis Hamilton a reușit să încheie sesiunea doar pe poziția a 11-a.

via Formula 1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru