Obiectivul lui Ricciardo: să concureze pentru Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.01.2012
Daniel Ricciardo speră ca Toro Rosso să reprezinte o rampă de lansare spre Red Bull Racing, însă susţine că nu se gândeşte încă la sezonul 2013.

Daniel Ricciardo va concura în acest sezon pentru Scuderia Toro Rosso, după ce i-a convins pe şefii de la Red Bull de calităţile sale în urma prestaţiilor de la Hispania din ultima parte a sezonului.

Întrucât contractul lui Mark Webber cu Red Bull expiră la finalul acestui an, Ricciardo este văzut drept un potenţial înlocuitor al australianului, alături de Jean-Eric Vergne sau Sebastien Buemi. Australianul admite că acesta este şi obiectivul său pe termen lung, însă susţine că cel mai important lucru este să obţină rezultate satisfăcătoare la Toro Rosso.

"S-a vorbit deja despre asta în presă, ceea ce pare destul de optimist. Nici măcar nu am stat în monopostul pentru 2012 şi (n.r - jurnaliştii) se gândesc deja la 2013. Realitatea este că 2013 este departe şi multe lucruri se pot întâmpla până atunci."

"Înţeleg foarte bine filosofia Red Bull şi da, într-o zi mi-ar plăcea foarte mult să concurez pentru Red Bull Racing, dar asta este tot pentru moment, un mic obiectiv.

Am 20 de curse în acest an pe care le voi lua una câte una şi mă voi asigura că voi pleca de la curse cu toate obiectivele îndeplinite şi fără niciun regret", a precizat el într-un interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru