OFICIAL: Campionul din GP3 devine pilot de rezervă la Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Esteban Gutierrez, proaspătul campion al competiţiei GP3, a semnat un contract de pilot rezervă pentru Sauber F1 Team valabil din 2011 şi va testa pentru echipă la Abu Dhabi.

Sauber F1 Team a anunţat luni că Esteban Gutierrez este noul pilot de rezervă al echipei cu efect imediat, urmând să participe la sesiunea de teste de la Abu Dhabi din luna noiembrie.

Mexicanul va îndeplini ulterior această funcţie pe tot parcursul sezonul următor al Formulei 1. Numirea lui Gutierrez nu reprezintă o surprinză, întrucât acesta era deja afiliat la echipă încă din acest sezon şi a confirmat calităţile prin câştigarea ediţiei inaugurale a competiţiei GP3, în care a concurat şi romanul Doru Sechelariu.

"Gutierrez este foarte matur pentru vârsta sa şi a fost o adevărată plăcere să să îl avem alături de noi în acest an ca pilot afiliat. Suntem încrezători că va continua să se dezvolte puternic după performanţa din competiţia GP3. Cu modestia şi dorinţa de a învăţa a devenit foarte popular în cadrul echipei", a declarat Peter Sauber, patronul Sauber F1 Team.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (1)

  • auziti si voi marinescu si sechelariu? asa se aj inj F1!...sau cu bani 1 an, ii pierzi si apoi oricum pleci...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru