OFICIAL: De la Rosa revine la McLaren ca pilot de rezervă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.03.2011
McLaren a anunţat miercuri că Pedro de la Rosa va reveni la echipă în acest an în calitate de pilot de rezervă, după un singur sezon petrecut la Sauber.

McLaren Mercedes a anunţat miercuri linia completă de piloţi pentru sezonul care va începe la sfârşitul lunii martie în Australia.

Pe lângă confirmarea lui Gary Paffett ca pilot de teste, echipa britanică a anunţat revenirea lui Pedro de la Rosa în calitate de pilot de rezervă. Spaniolul a îndeplinit acelaşi rol din 2003 până anul trecut, când a avut oportunitatea să concureze pentru Sauber, iar în ulterior a fost pilotul de teste al celor de la Pirelli.

"Dintre toate echipele pentru care am concurat în Formula 1, McLaren este cea la care mă simt ca acasă. Aşa că sunt entuziasmat să revin la echipă pentru a ajuta la dezvoltarea noului MP4-26. Lewis Hamilton şi Jenson Button au deja o relaţie de muncă foarte productivă şi voi face tot ce pot pentru a scoate şi mai mult de la monopostul, inginerii şi resursele tehnice de la McLaren Technology Centre", a declarat spaniolul în cadrul unui comunicat de presă.

Revenirea lui de la Rosa reprezintă un avantaj major pentru McLaren, întrucât spaniolul este considerat unul dintre cei mai buni piloţi de teste din Formula 1, iar britanicii au nevoie de o persoană capabilă să dezvolte monopostul, în special după numeroasele probleme de fiabilitate întâmpinate pe parcursul testelor din această iarnă.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru