OFICIAL: Klien va concura pentru Hispania şi în Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Hispania Racing a confirmat că austriacul Christian Klien va concura pentru echipă alături de Bruno Senna şi în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Christian Klien va avea ocazia să participe la cea de-a treia cursă în acest sezon de Formula 1 după ce Hispania Racing l-a confirmat miercuri drept coechipierul lui Bruno Senna pentru ultima cursă a anului, programată în acest weekend pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi.

Anterior, pilotul de teste al echipei spaniole a mai concurat în Singapore şi Brazilia şi speră să încheie sezonul cu un rezultat cât mai bun.

"Este a treia mea şansă să pilotez pentru echipă în acest sezon şi mă obişnuiesc din ce în ce mai mult la monopost şi la echipaj. Sper să putem obţine rezultate bune şi să avem un weekend curat. Ar trebui să avem o formă la fel de bună precum în Brazilia, motiv pentru care cred că putem reprezenta o provocare pentru celelalte noi echipe", a declarat el într-un comunicat de presă.

Klien a revenit în Formula 1 în acest sezon după o absenţă de 4 ani şi l-a surclasat de fiecare dată pe Bruno Senna.

Via | Hispania Racing

Comentarii (1)

  • E un pilot bunicel austriacul. Pacat ca nu a avut ocazia sa arate tot ce poate....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru