OFICIAL: Peter Sauber ramane seful BMW-Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.01.2010
BMW-Sauber a anuntat vineri noua structura de conducere, in care Peter Sauber ramane seful echipei, iar Willy Rampf continua in functia de director tehnic.

La aproape doua luni dupa ce a preluat din nou controlul echipei BMW-Sauber dupa retragerea constructorului german din Formula 1, Peter Sauber a anuntat vineri noua componenta a departamentului de conducere.

Cele mai importante functii din cadrul echipei nu au suferit insa modificari, intrucat Peter Sauber va continua sa fie seful team-ului, in timp ce Willy Rampf va ramane director tehnic. Totusi, Sauber a preluat si functia de presedinte al Consiliului de Directori, fara sa fie implicat direct in managementul de la sediul echipei.

Pe de alta parte, Monisha Kaltenborn va fi noul director executiv al echipei, dupa ce anterior a fost reprezentanta elvetienilor in relatiile cu FIA si FOTA. De asemenea, Alex Sauber, fiul lui Peter Sauber, a fost numit in functia de sef al departamentului de marketing, in timp ce Urs Jampen a revenit pe postul de director financiar.

"Formula 1 se schimba constant. Aceasta divizie de responsabilitati corespunde cerintelor sportului si improspateaza lucrurile in cadrul companiei.

Voi ramane informat asupra tuturor lucrurilor importante, dar voi lasa operatiunile in seama celor de la Hinwil", a declarat Sauber referindu-se la aceste schimbari.

Chiar daca BMW nu mai este implicata in Formula 1, numele echipei a ramas BMW-Sauber, insa se anticipeaza ca echipa va fi redenumita inainte de debutul noului sezon.

Via | BMW-Sauber

Taguri: BMW-Sauber, Sauber

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Sauber
    Grea lovitura pentru dl Peter... pierderea sponsorului Petronas, si asta venita dupa lovitura cauzata de retragerea celor de la BMW... Pacat. Totusi BMW puteau face multe in Formula 1 daca nu aveau prostia aia de plan de 3 ani de zile. Echipa noua, victorie si titlul in 3 ani... nu prea s-a reusit. Exceptie este Brawn Gp dar costurile lor au fost mult peste 700 milioane (din cifrele furnizate de ei, estimativ).... asa ca nu cred ca se merita.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru