OFICIAL: Vodafone rămâne sponsor principal la McLaren până în 2013

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.10.2010
McLaren a prelungit contractul de sponsorizare cu operatorul de telefonie mobilă Vodafone până la sfârşitul sezonului 2013.

McLaren a anunţat joi în paddock-ul circuitului Yeongam din Coreea de Sud că a ajuns la un acord cu Vodafone pentru prelungirea contractului de sponsorizare început în 2007.

Astfel, operatorul britanic de telefonie mobilă va rămâne sponsorul principal al McLaren până la sfârşitul sezonului 2013 şi, potrivit noii înţelegeri, va gestiona tot ceea ce înseamnă telecomunicaţii în cadrul echipei de la Woking.

"Pe baza succesului major pe care deja l-a obţinut, parteneriatul va continua să se concentreze pe dezvoltarea de noi tehnologii şi pe angajarea clienţilor Vodafone într-o nouă serie de iniţiative de marketing. Conform noii înţelegeri, care este valabilă până la sfârşitul sezonului 2013, Vodafone va rămâne sponsorul principal şi devine partenerul total de telecomunicaţii al echipei McLaren. Prin acoperirea reţelelor fixe, mobile şi broadband şi a serviciilor de conţinut şi comunicaţii, parteneriatul va continua să ducă mai departe relaţia prin concentrarea pe inovaţiile tehnice", se precizează într-un comunicat de presă al echipei McLaren.

Vodafone a devenit sponsorul principal al echipei McLaren începând din 2007, la 2 ani după ce parteneriatul de 9 ani cu producătorul de tutun West a fost întrerupt din cauza legislaţiei europene privind publicitatea la astfel de produse.

Valoarea comercială a parteneriatului este confidenţială, însă potrivit datelor din piaţa media aceasta este de ordinul zecilor de milioane de euro anual.

Via | McLaren

Comentarii (1)

  • Bravo...
    Vodafone, ar trebui sa ia exemplu si cei de la Orange, pacat ca nu se baga si ei, ca ar avea de unde. Stiu ca au mai fost, dar de data asta ar trebui sa-si aleaga o echipa mai de top si probabil ar avea o alta imagine, decat atunci cand au fost la Arrows Yamaha, parca. In rest, o zi buna.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru