Paffett, primul pilot care va testa noul McLaren MP4-25

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.01.2010
Gary Paffett va inaugura in 1 februarie noul monopost al echipei McLaren pentru sezonul 2010 in cadrul sesiunii de teste de la Valencia.

McLaren a stabilit cu cateva saptamani in urma programul primei sesiuni de teste din aceasta iarna, care va avea loc in perioada 1-3 februarie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Pedro de la Rosa, unul dintre pilotii de teste, urma sa fie primul care concureaza la volanul noului MP4-25, insa lucrurile s-au schimbat radical dupa ce spaniolul a semnat un contract de pilot titular cu BMW-Sauber. McLaren a reactionat la aceasta informatie si il va inlocui pe de la Rosa cu Gary Paffett, cel de-al doilea pilot de rezerva al britanicilor.

Asa cum se stabilise initial, Lewis Hamilton va pilota noul monopost in 2 februarie, iar Jenson Button va avea onoarea de a experimenta noua masina o zi mai tarziu.

McLaren va lansa oficial noul monopost pentru sezonul 2010 in 29 ianuarie in cadrul unui evneiment gazduit de sediul central al sponsorului Vodafone.

Via | Autosport

Taguri: McLaren, Paffett

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru