Perez, convins că va face faţă presiunii de la McLaren

de Daniel Popescu
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez este încrezător că va fi capabil să obţină rezultate la McLaren în ciuda presiunii care va fi exercitată asupra sa.

După două sezoane petrecute la echipa indepedentă Sauber, Sergio Perez va avea dificila misiune de a-l înlocui pe Lewis Hamilton la McLaren în 2013.

Chiar dacă va concura pentru o echipă obişnuită să lupte constant pentru victorii şi titluri mondiale, mexicanul este convins că va fi capabil să facă faţă presiunii şi aduce ca argument rezultate obţinute în acest sezon pentru Sauber.

"Sigur că exista o presiune suplimentară când pilotezi în frunte. Trebuie să mă obişnuiesc cu asta, dar am gustat deja presiunea la Sauber. Când eram pe podium eram superstar, iar când nu mă descurcam bine eram pilotul care comite cele mai multe greşeli", a precizat el.

Urmareste Automarket
În acest context, Perez a reiterat afirmaţiile anterioare potrivit cărora obiectivul său pentru sezonul următor este să lupte pentru titlul mondial, în ciuda faptului că îi va avea drept rivali pe mult mai experimentaţii Sebastian Vettel, Fernando Alonso şi, nu în ultimul rând, pe coechipierul sau Jenson Button.

"Vreau să câştig titluri cu această echipă, aşa că vreau să fac asta anul viitor.

Va fi un sezon lung, aşa că este important să fiu pregătit de la început pentru a satisface aşteptările lor", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (2)

  • GrosJan
    vise
    16 2
  • No-name
    Pana cand demonstreaza sunt doar vorbe (in vant)
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru