Perez: "Dacă nu aş vrea să câştig titlul, nu aş fi venit la McLaren"

de Daniel Popescu
Miercuri, 09.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a început miercuri munca la McLaren şi afirmă că singurul obiectiv pe care şi-l poate propune este câştigarea titlului mondial.

Sergio Perez a afirmat încă de la sfârşitul anului trecut că obiectivul său la McLaren pentru sezonul 2013 va fi câştigarea titlului mondial.

Primită cu surprindere la vremea respectivă, declaraţia a fost confirmată încă o dată miercuri, în prima zi de muncă a mexicanului la noua sa echipă.

"Când ajungi la McLaren acesta trebuie să fie obiectivul. Altfel nu ar trebui să te alături celor de la McLaren, pentru că aici toată lumea lucrează pentru acest obiectiv. Este dificil să-mi stabilesc un obiectiv de la începutul sezonului. Este dificil de ştiut dacă voi fi în pole position la Melbourne. În primul rând trebuie să mergem la teste şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a avea un monopost competitiv, iar apoi cred că putem face o treabă bună la Melbourne", a declarat el în faţa reprezentanţilor presei internaţionale.

Urmareste Automarket
În plus, Perez este convins că va avea parte de o colaborare bună cu coechipierul său Jenson Button, chiar dacă britanicul şi-ar putea asuma rolul de pilot de referinţă al echipei datorită experienţei superioare şi a vechimii pe care o are la McLaren.

"Button este un pilot foarte rapid şi unul dintre cei mai buni din lume.

Este garantat că va fi rapid şi competitiv. Va trebui să-mi fac loc, dar cred că voi fi capabil să lucrez cu Button. Am multe de învăţat de la el, dar în acelaşi timp vreau să-l înving", a adăugat el.

Via Reuters, SkySports

Comentarii (3)

  • Ce fata de melc are :)). Scuze de subiect, dar nu m-am putut abtine.
    4 6
  • va fi greu sal bata pe Button
    el este mai bun ca Perez
    7 1
  • Increzator mexicanul, nu se-ncurca. Dar, pe de alta parte, cand esti la o echipa ce a castigat 6 curse anul trecut, asa se joaca jocurile. Sa speram ca o sa poata confirma rapid prin ceva podiumuri, altfel toate declaratiile astea i se vor sparge direct in cap.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru