Perez, entuziasmat de podiumul obţinut în Bahrain

de Daniel Popescu
Luni, 07.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez este încântat de podiumul obţinut în Bahrain, care a venit după un sezon dezamăgitor petrecut la McLaren. Clasat pe locul cinci, Nico Hulkenberg este de asemenea mulţumit de performanţele echipei.

Esential 4 este numarul podiumurilor obtinute de Sergio Perez in cariera
2 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
Sergio Perez a obţinut duminică primul său podium pentru Force India şi a fost astfel singurul care i-a acompaniat la festivitatea de premiere pe cei doi piloţi ai echipei Mercedes.

Mexicanul a mai terminat de trei ori pe podium pentru Sauber în 2012, însă în sezonul precedent nu a obţinut nicio astfel de performanţă pentru McLaren, motiv pentru care este netuziasmat de rezultat.

"Este un podium foarte special pentru mine. Am avut o perioadă foarte dificilă pe parcursul timpului petrecut la McLaren, unde am fost foarte departe şi nu am avut şanse să lupt pentru podium. Am sperat să lupt pentru titlu şi să câştig curse, dar a fost foarte dificil. Nu a fost uşor să lupt pentru podium, aşa că este grozav să-l obţin aici în această cursă", a declarat el.

Performanţa lui Perez a fost completată de Nico Hulkenberg, care a efectuat numeroase depăşiri pe parcursul cursei, iar germanul speră ca echipa să continue în acelaşi mod şi în Marele Premiu al Chinei de peste două săptămâni.

"Este o zi grozavă pentru echipă şi sunt foarte bucuros pentru băieţi.

Lupta cu Perez a fost corectă şi curată, iar atunci când lupţi pentru podium dai totul, dar păstrezi limitele. Este o performanţă mare pentru echipă şi am demonstrat încă o dată că suntem competitivi. Sper să continuăm aşa şi în China", a explicat el.

În urma rezultatelor din Bahrain, Force India a urcat pe locul doi în clasamentul constructorilor cu 44 de puncte, cu un punct mai mult decât rivalii de la McLaren.

Via Force India

Comentarii (5)

  • Respect Force India! O echipa mica, cu probleme financiare insa cu potential.
    12 0
  • chupacabra
    am auzit ca alora de la ferrari le-a inghetat motorul asa prost cum este pana in 2020
    11 2
  • @chupacabra
    Noroc cu Riciardo :)))
    3 0
  • Sper ca Perez sa le dea o palma celor de la McLaren anul acesta. Nu mi s-a parut corect ce i-au facut. Sa il iei pentru un si sa ii dai o caruta sa piloteze dupa care sa te scapi de el in conditiile in care este un pilot tanar cu potential e dezamagitor. A mai si gresit, are si sponsor cu bani dar pana la urma rezultatele l-au adus in F1, spre deosebire de alti piloti.
    6 0
  • Iara "castga" titlul.(ca si acu un an la sepand)cand a fost tot pe 3,si declara ca se bate pentru titlul.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru