Perez explică de ce vrea să câştige titlul cu McLaren în 2013

de Daniel Popescu
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că va fi capabil să câştige titlul mondial în 2013 pentru că McLaren este cea mai bună echipă din Formula 1.

Sergio Perez a afirmat încă de la semnarea contractului cu McLaren pentru sezonul următor că vrea să câştige titlul mondial din primul an petrecut la noua sa echipă. Declaraţiile sale au fost primite cu surprindere, întrucât mexicanul are doar doi ani de experienţă în Formula 1, chiar dacă şi-a trecut în cont trei podiumuri în acest sezon.

El a dezvăluit însă joi şi motivele pentru care este atât de încrezător în abilităţile sale: va avea la dispoziţie cel mai bun monopost de pe grila de start.

"Obiectivul meu este să câştig titlul mondial cu McLaren anul viitor. Va trebui să muncim mult pe parcursul sezonului, aşa că este foarte important să încep foarte bine pregătirile cu echipa şi să încerc să îndeplinesc obiectivele. Motivul este că merg la cea mai bună echipă, iar în mod normal cea mai bună echipă câştigă. Anul acesta au avut multe probleme de fiabilitate, iar dacă le rezolvă vor fi pregătiţi să lupte pentru titlu. Cred că ceea ce spun este realist, pentru că echipa este capabilă să furnizeze un monopost puternic.

Obiectivul trebuie să fie înalt, pentru că McLaren vrea să câştige fiecare cursă", a declarat el.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Perez nu a mai câştigat niciun punct în Formula 1 după oficializarea contractului cu McLaren, având parte de şase curse în care nu a reuşit să pătrundă în topul primilor 10 piloţi. Mexicanul a negat însă speculaţiile potrivit cărora tocmai contractul cu McLaren i-a distras atenţia în finalul campaniei.

"Oamenilor din Formula 1 le place să inventeze povesti din orice.

Întotdeauna au făcut legătura cu contractul meu, dar nu are nimic de-a face cu asta pentru că sunt un pilot profesionist şi o persoană foarte loială. Aşa că sunt recunoscător acestei echipe şi la fel de motivat ca atunci când am semnat contractul. Am dat tot ce am putut la fel ca în precedentele 15 curse", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • Nu stiu daca ati observat, dar Button in ultimele curse a sezonului 2012 a devenit foarte agresiv cu monopostul fata de inceputul de sezon . Asa ca domnu Perez va avea ceva de furca cu Button iar ceea ce spune sunt numai balarii mai ales faptul ca isi face compliment singur.
    11 1
  • VORBESTE PROSTII PEREZ NICI NU A FACUT TESTE CU NOUL MONOPOST SA SPUNA DE CE VREA SA CASTIGE TITLUL IN 2013 ABERATII DE ADORMIT COPII MICI.
    10 1
  • Ca sa aiba sanse sa castige titlul la piloti in primul rand trebuie sa-l bata pe colegul de echipa. Dintre Perez si Button in nici un caz nu as paria pe Perez. Button este fost campion, are o experienta net superioara,cunoaste echipa McLaren. Toate clasarile pe podium ale lui Perez au fost pentru ca a stiut sa-si menajeze pneurile. Insa in materie de menajat pneuri Jenson e AS. Nu vad nici un atu pentru tanarul Perez. Declaratiile astea razboinice par hazardate si fara nici o noima. Vedem anul viitor daca va fi asa sau doar incearca sasi faca curaj.
    4 2
  • pazea Vettel si Alonso

    vine Perez
    4 1
  • Pustiul are incredere in el, asta e bine. Si Senna cand a venit la Mclaren a castigat titlul in primul an in fata lui A.Prost care era dublu campion mondial la acea vreme. Dar Prelandez asta nu e Senna.
    10 0
  • apropo de ce zice pablo. s a ajuns in formula 1 sa castige cel ce menajeaza mai bine pneurile ,daca si asta mai e formula 1.....e ca si cand iti iei cumperi un ferrar si mergi cu el pe liber prin bucuresti sa scoti un consum cel mai mic.formula1 ar trebui sa fie= cu cel mai rapid pilot ,nicidecum cu cel care menajeaza pneurile cel mai bine.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru