Perez: "Nu am fost abordat de McLaren"

de Daniel Popescu
Joi, 20.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că nu a fost abordat de McLaren, însă admite ca apartenenţa la Academia de Piloţi Ferrari nu l-ar împiedica să devină coechipierul lui Jenson Button.

Sergio Perez este unul dintre cele mai vehiculate nume pentru Ferrari şi McLaren în sezonul următor, ca urmare a celor trei podiumuri obţinute în acest sezon. Pilotul mexican a fost creditat iniţial cu mari şanse să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari chiar în timpul acestui sezon, pentru ca ulterior să apară informaţii că a fost contactat de McLaren, după ce Lewis Hamilton a fost ofertat de Mercedes.

La conferinţa de presă de joi din Singapore, pilotul echipei Sauber a negat însă categoric orice discuţii cu cei de la McLaren. "Nu, nu. În privinţa celor de la McLaren sunt multe zvonuri. Înainte a fost Ferrari, iar acum este McLaren. De fiecare dată când am o cursă bună, presa mă pune într-o echipă diferită. Cel mai important lucru este să continui să fac o treabă bună şi să maximizez potenţialul monopostului pentru următoarele curse", a declarat el.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat că una dintre principalele probleme ale sosirii lui Perez în tabăra McLaren este faptul că mexicanul face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei Ferrari.
Pilotul insistă însă că există o delimitare clară între academie şi echipa de Formula 1, chiar dacă cea mai mare parte a muncii este efectuată tot la Maranello.

"Am o legătură interesantă cu Ferrari prin intermediul Academiei Ferrari, dar fac parte doar din Academia Ferrari, nu din echipa Ferrari. Aşa că asta nu-mi afectează (deciziile în privinţa viitorului)", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • ciuruitu
    e deja vineri in Singapore? totusi nu cred;
    5 0
  • Simona
    buna remarca ! :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru