Perez: "Nu am fost niciodată o opţiune pentru Ferrari"

de Daniel Popescu
Joi, 04.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a dezvăluit că nu a fost niciodată abordat de Ferrari pentru un potenţial contract pentru sezonul 2013 şi admite că trebuie să câştige curse la McLaren.

Presa internaţională a speculat încă de la începutul sezonului că Sergio Perez este unul dintre principalii favoriţi să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari în sezonul 2013, datorită podiumului de la Sepang şi a apartenenţei la Academia de Piloţi Ferrari.

În cele din urmă, mexicanul a ajuns la McLaren ca înlocuitor pentru Lewis Hamilton, iar joi a dezvăluit la Suzuka că nici măcar nu a fost abordat de Ferrari în perspectiva unui contract. În plus, el a sugerat că Ferrari va continua şi anul viitor cu Massa, în ciuda speculaţiilor privind înlocuirea acestuia.

"Cu Ferrari nu a fost clar niciodată, dacă m-au vrut cu adevărat sau nu. A fost dificil pentru ei să ia o decizie şi cred că sunt mulţumiţi cu Massa. Este un pilot bun care a demonstrat ce poate face. Nu sunt o garanţie aşa cum este Massa şi de aceea nu am fost niciodată o opţiune şi nu a apărut niciodată o oportunitate. Aşa că le mulţumesc celor de la McLaren că mi-au oferit această oportunitate şi acum vreau să părăsesc Sauber pe un trend ascendent", a declarat el.

Urmareste Automarket
În plus, Perez a admis că singura să opţiune reală este să câştige curse în sezonul viitor, întrucât vă face parte dintr-o echipă cu aspiraţii permanente la titlul mondial.

"Nu am vrut să ofer prea multe informaţii despre oportunităţile şi opţiunile mele.

Ar fi fost prea multe întrebări despre asta. Ştiu că pantofii lui Hamilton sunt mari şi voi munci cât de mult pot pentru a da totul şi pentru a câştiga titlul cu această echipă grozavă. Nu există altă opţiune la McLaren, dacă ai un monopost cu care poţi câştiga, trebuie să câştigi fiecare cursă", a mai precizat el.

Via GPUpdate

Comentarii (4)

  • eu_ferrari
    prostul de Domenicalli il va pastra pe Massa ... in locul lui Perez ... mare idiot!
    Perez va castiga la anul 1-2 curse dar nu-l va bate pe Button ... trebuia sa-l ia Ferrari ... ink o data, mare fraier Domenicali
    19 6
  • la ce sa il aduca domenicalli la ferrari? ca sa il bata pe alonso? sa ajunga in aceeasi situatie ca la mclaren? sa de-a in gat echipa si sa fuga ca un dezertor?
    16 10
  • eu_ferrari
    @marius
    kai un pilot bun si facand echipa cu Alonso si echipa ar avea sanse la titlul de constructori ... cu Massa coechipier in veci numai prinde ferrari titlul la constructori ...

    eu nu cred k l-ar bate pe Alonso ... dc da ... bravo lui
    dc e vorba de Alonso ... nu cred k a dat in gat McLaren si a fugit etc ... aici e vb de motorsport si nu de ... gasti de galerie

    dc cineva e desertor atunci e favoritul tau (judacan dupa casca din poza) el intradevar a tradat si a dezertat de la McLaren!
    6 6
  • Ferrari a gresit iar ceva nu le-a convenit la Perez...
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru