Perez: "Sunt disperat să câştig în Formula 1"

de Daniel Popescu
Joi, 14.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că este disperat să obţină prima victorie din carieră în Formula 1, însă îşi asigură fanii că în timpul curselor va fi consecvent.

După ce a obţinut trei podiumuri în sezonul precedent al Formulei 1 pentru Sauber, Sergio Perez s-a transferat la McLaren, echipă care luptă cu regularitate pentru titlul mondial.

Mexicanul se află implicit sub o presiune suplimentară să obţină rezultate, iar pilotul a admis la Melbourne că este "disperat" să obţină prima victorie din carieră.

"Ca pilot de Formula 1, visezi să câştigi prima cursă. Este ceva ce ai visat să faci toată viaţa, dar nu am nicio idee cum se simte asta. Trebuie să fiu sincer, sunt disperat să câştig. Până acum nu am câştigat nicio cursă de Formula 1, aşa că sunt disperat să câştig", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Perez afirmă că va rămâne în continuare un pilot calculat în timpul curselor pentru a nu comite greşeli, după ce Romain Grosjean a aplicat o tactică prea ofensiva anul trecut şi a provocat numeroase accidente.

"Când voi începe sezonul voi pilota normal, nu voi pilota disperat pentru a obţine victoria.

Trebuie să fiu consecvent, trebuie să câştig puncte şi ştiu că victoria va veni la un moment dat. Obiectivul meu este să-l înving pe Jenson (n.r - Button, coechipierul său de la McLaren) şi să-i bat pe toţi ceilalţi", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • mirel_f1
    Ar fii bine pentru McLaren Mercedes sa castige si Perez,ar aduna puncte importante alaturi de Button ajutand echipa si de ce nu puncte pentru titlu la piloti
    9 7
  • Sa nu dispere ca GrosJean anul trecut ca-i pacat de McLaren.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru