Perez vrea să câştige titlul pentru McLaren în 2013

de Daniel Popescu
Luni, 12.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez şi-a stabilit deja obiectivul pentru primul sezon în combinezonul McLaren, iar acesta este unul îndrăzneţ: titlul mondial.

Sergio Perez mai are de parcurs două curse pentru Sauber în acest sezon, însă se gândeşte deja la contractul pe care îl va onora cu McLaren începând de anul viitor.

Într-un interviu acordat postului american de televiziune CNN, mexicanul a dezvăluit că şi-a stabilit deja obiectivul pentru sezonul următor: să devină campion mondial cu McLaren.

"Obiectivul meu imediat este să câştig titlul mondial. Trebuie să obţin victorii pentru a reuşi asta. Ştiu că va fi foarte greu să câştig campionatul, dar aceasta este provocarea pe care o doresc", a declarat el.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Perez admite că va fi dificil să-l facă uitat pe Lewis Hamilton, pilotul care a câştigat titlul pentru McLaren în 2008.
"Poate că Hamilton este cel mai rapid din Formula 1. Va fi dificil să fac ceea ce a făcut el", a adăugat el.

Perez a debutat în Formula 1 în sezonul 2011 cu sprijinul grupului de telecomunicaţii Telmex deţinut de omul de afaceri Carlos Slim, iar în acest sezon a obţinut trei podiumuri în Malaysia, Canada şi Italia.

Via SkySports

Comentarii (13)

  • PEREZ SA-TI AJUTE DUMNEZEU, McLaren ESTE ECHIPA CARE IMI VA FI LA INIMA PENTRU TOTDEAUNA, DAR COMPORTAMENTUL TEHNIC FATA DE HAMILTON A FOST MEDIOCRU, SPER SA DEVII CAMPION DESI VREAU CA HAMILTON SA UCIDA McLaren-ul LA ANUL.
    16 12
  • Walker
    care sunt sansele sa se produca acest lucru?...aproape zero.Daca McLaren nu construieste o "racheta" pt. urmatorul sezon ca Button si Perez sa aiba un avantaj clar atunci cei 2 mentionati n-au nici-o sansa impotriva lui Vettel si Alonso + sa nu mai adaug si pe MW care e probabil unul dintre cei mai prosti sefi ai unei echipe de top din F1.
    17 3
  • Nicu56
    Lewis Hamilton
    Races 108 (108 starts)
    Championships 1 (2008)
    Wins 20
    Podiums 48
    Career points 888
    Pole positions 25
    Fastest laps 11

    Sebastian Vettel

    Races 99 (99 starts)
    Championships 2 (2010, 2011)
    Wins 26
    Podiums 45
    Career points 1028
    Pole positions 35
    Fastest laps 14
    12 14
  • asta e hamilton-abandon al II-lea
    ha! ha! ha! ha!ha!
    sa mori de ras nu alta la asa declaratie!
    8 12
  • Unul dintre cei doi,cat de curand,va ramane sa puncteze doar la "races",atunci cand masina nu va fi mai aproape de locul 5-6,nici nu va reusii mai mult,doar daca cei din fata nu abandoneaza sau nu adorm instant :P !P.S.nu dau numele dar va pot spune ca avea botul pus si era "frustrel" cand nu era usor......ghici ciuperca cine i ?! :)))))))
    9 10
  • @Nicu56

    vettel este fara indoiala un pilot excelent dar daca era coechipier la red bull cu hamilton sau alonso in ultimii trei ani acum probabil avea titluri mondiale 0 (zero) iar englezul 3 (trei)... iar in caz ca era coechipier cu alonso acesta era cvadruplu campion mondial! dar e jocul probabilitatilor ... pana vettel nu va fi coechipier cu unul din cei doi, si de preferinta la o alta echipa decat red bull, nu putem da decat cu presupusul...
    20 15
  • PS declaratia lui perez imi aduce aminte de similitudinea spuselor lui rosberg atunci cand se muta la mercedes dupa ce in sezonul precedent aceeasi echipa (cu alt nume) castigase ambele titluri mondiale. si au trecut doi ani in care nu a reusit sa castige nicio cursa! poate ca perez ar trebui sa fie mai precaut si modest, anul asta a avut ceva rezultate datorita strategiei si nu pt ca a fost asa de repid...probabil va fi mai lent sau egal cu button!
    7 5
  • Mi se face mila de saracul Jenson. Deci , cel putin dupa viitorul lui coleg, rolul lui Button de anul viitor va fi de tatic mai mare ?
    Nu prea cred asta. Echipa va fi construita in jurul lui Jenson iar Perez va avea rol de locotenent. Asta desigur daca nu va reusi sa-si bata colegul si sa dovedeasca ca merita sa fie primul pilot. Ceea ce nu prea cred din nou :)
    11 8
  • cosmin
    sa fim seriosi ce nau reusi alonso si hamilton sau button o sa reuseasca perrez adica sa bata red bull
    12 4
  • Nu cosmin. Primul care ti-e adversar este colegul de echipa. Si deja aici nu cred ca Sergio poate sa fie deasupra lui Jenson. Sa nu uitam ca Perez a obtinut clasari bune pentru ca a reusit sa gestioeze bine pneurile. Insa in gestionarea pneurilor Jenson este foarte bun iar ca si experienta diferenta este ... mare.
    Vom trai si vom vedea ... sau nu, daca se adevereste profetiunea Maya :)
    9 6
  • GrosJan
    daca te lasa Button. Daca mergeai la Ferrari, nu mai era nevoie sa te lase Alonso.
    5 7
  • Jane iar ai ajuns la Alonso ?
    Aici e un articol despre Sergio Perez si visul lui de preamarire.
    "Obiectivul meu imediat este să câştig titlul mondial."
    7 8
  • vasileo
    Daca, daca, daca.... care dintre piloti de top ar deveni campion mondial cu un HRT? Am impresia ca unii dintre voi nu va auzit ce spuneti, sunteti atat de subiectivi si de frustati incat nu stiu cum de va puteti suporta pe voi insiva.
    Nu stiu cum sunteti voi asa sigur ca masina Red Bull este NET superioara, cand cel putin la viteze de top clar nu este asa. Nici la capitolul fiabilitate nu a stralucit in comparatie cu Ferrari-ul lui Alonso1
    Asa ca hai sa nu mai fim asa experti si sa ne bucuram de curese, de spectacol, stim cu totii ca romanul se pricepe la toate.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru