Peter Sauber şi-ar putea amâna retragerea din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.06.2012
Peter Sauber a sugerat că şi-ar putea amâna retragerea din Formula 1, după ce anterior a anunţat că va părăsi Formula 1 la 70 de ani.

Peter Sauber, fondatorul echipei Sauber, şi-a dezvăluit la jumătatea lunii aprilie intenţiile de a se retrage din Formula 1 până la vârsta de 70 de ani, pe care o va împlini anul viitor în 13 octombrie.

Totuşi, cu numai 16 luni înainte de temrenul limită pe care şi l-a autoimpus, elveţianul a dezvăluit că şi-ar putea amâna retragerea, în special datorită faptului că nu poate sta departe de Formula 1.

"Data exactă este încă neclară. Să urmăresc cursele doar la televizor ar fi cel mai rău lucru care mi s-ar putea întâmpla", a precizat el pentru televiziunea austriacă Servus TV, aflată în proprietatea lui Dietrich Mateschitz, patronul Red Bull.

Sauber a redevenit proprietarul echipei pe care a fondat-o după ce constructorul german BMW s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2009.

De atunci, elveţianul a făcut mai mulţi paşi pentru a asigura viitorul echipei după ce va părăsi competiţia: a nominalizat-o pe Monisha Kaltenborn ca viitor şef al echipei şi i-a cedat gratuit 33% dintre acţiuni.

În momentul în care Sauber se va retrage din competiţie, Kaltenborn va deveni prima femeie din istoria Formulei 1 care va îndeplini funcţia de şef de echipă.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • A vazut si el cateva rezultate si vrea sa mai stea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru