Petronas ar putea ramane sponsorul echipei Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.12.2009
Sauber este foarte aproape de a prelungi contractul cu Petronas pentru sezonul 2010, dupa ce echipa elvetiana si-a asigurat locul pe grila de start.

Presa internationala a speculat ca Petronas, cea mai importanta companie petroliera din Malaezia, se va alatura celor de la Lotus F1 Racing incepand din sezonul 2010, intrucat aceasta este considerata o echipa malaeziana.

Cu toate acestea, Lotus F1 Racing nu a mentionat nimic despre Petronas la prezentarea liniei de piloti ce a avut loc luni, iar acest lucru conduce indirect la ipoteza ca producatorul va sponsoriza in continuare Sauber. Contractul de sponsorizare dintre Sauber si Petronas dateaza din 1993, anul infiintarii echipei lui Peter Sauber.

Pe de alta parte, presa din Belgia sustine ca Bertrand Baguette, campionul din competitia World Series by Renault,  are sanse mari sa fie numit pilot de rezerva la Sauber, potrivit declaratiilor facute de managerul sau. Niciuna dintre aceste informatii nu a fost insa confirmata in mod oficial.

Via | Motorsport | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru